sagaa31
Fanka BB :)
Dziewczyny tak zrobilam wczoraj po klotniach ze swoja rodzina mezem tesciami wzielam rower zeby nikomu nie przeszkadzac pojezdzilam po wsiach porozmawialam z bratem i bratowa bo tylko onie mnie rozumieja ze wzglad na to co przeszlismy, i pojchalam poplakac sobie do frend mojej, czesto do niej wpadam lub mam kontak z innymi bliskimi mi ludzmi, jesli chodzi o dzien z wi dzis zamierzam go tak spedzic, zapowiedzialam mezowi z nikomu nie zamierzam przeszkadzac, nic nie zamierzam robic w domu jakbyscie zobaczyli jak u nas wyglada to jakies nie porozumienie< ja pedantka> a tu syf na calego, nie daje rady psychicznie i zaluje ze moj maz takich rzeczy nie rozumie...
Taycia my kupilismy 3 metrowa zjezdzalnie poniewaz wi uwielbia zjezdzac ma zrobiony domek schodki i dzien bez zjezdzalni dniem straconym...
Karola albo Twoj maz to ty domatora albo cos niedobrego dzieje sie u was w zwiazku pogadaj a jak nie da rady to rob tak jak on..
Taycia my kupilismy 3 metrowa zjezdzalnie poniewaz wi uwielbia zjezdzac ma zrobiony domek schodki i dzien bez zjezdzalni dniem straconym...
Karola albo Twoj maz to ty domatora albo cos niedobrego dzieje sie u was w zwiazku pogadaj a jak nie da rady to rob tak jak on..