flower188
Fanka BB :)
Pflaume - ząbków mamy dalej 9
za zdjęcia też ostatnio się zabraliśmy i zrobiliśmy fotoksiążki z naszych wyjazdów majówkowych w zeszłym i w tym roku - naprawdę fajnie to wyszło
trzymajcie kciuki jutro bo może się okazać że w pon K już będzie w nowej pracy
karolap - każda dodatkowa kasa jest super! a ta pozytywna ocena tez na pewno zaprocentuje w kontekscie przedluzania umowy bo chyba za jakis czas masz na pelen etat pzrejsc dobrze pamietam?
karolaola - dobrze ze masz jakies konkrety a nie w takiej prozni zawieszona jestes. im wczesniej zacznie sie terapie tym lepsze pewnie beda efekty - a kiedy Mania ma dostac kask? czy bedzie chodzic w nim 24h? dla wrazliwej skory polecam krem mediderm moje ostatnie odkrycie no i niedrogi w porownaniu do innych z tej grupy
paradoksalnie my jak sie dowiedzielismy o rozwiazaniu umowy K. pojechalismy na urlop nieplanowany no ale stwierdzilismy ze szkoda nie skorzystac bo za bardzo dobra kase (przywilej pracy w branży turystycznej
), Karolina jeszcze nie ukonczyla 2 lat wiec w samolocie za darmo leci, no a jak K zacznie nowa prace to mozna zapomniec o urlopie, no i w pzryszlym roku jak sie uda to bedzie drugi dzidzius wiec tez urlopu niet
saga - z jednej strony zazdroszcze a z drugiej to ja bym sie chyba nie podjela budowy. moj K nie jest typem zlotej raczki no a jak do wszytskiego sie firmy bierze to kupa kasy potzrebna
troche ta sytuacja zawodowa K zakloca nasze plany prokreacyjne
no ale mam nadzieje ze jutro bedzie po problemi z b rakiem pracy - tak, rozpoczynamy starania o 2 choc starsznie sie boje powtorki z komplikacji a szanse na ponowna cholestaze to 70% no i ten pozytywny gbs, no ale wzielam sie za siebie i:
- zaczelam sie lepiej i bardziej regularnie odzywiac wiec mam nadzieje ze troche pzrybiore na wadze i zajsc bedzie latwiej
- kwasd foliowy zazywam juz
- umowilam sie do lekarza na badania krwi, moczu i porby watrobowe
- mam skierowanie do poradni hepatologicznej z ta moja nieszczesna watroba (choc terminy dosyvc odlegle a;le jak zajde w ciaze to przyjma mnie poza kolejnoscia)
- musze jeszcze zalatwic cytologie i gina ogolnie no i dentyste
mam nadzieje ze za jakies 2 mies bede mogla sie pochwalic dwoma kreskami na tescie
a teraz jestem o wiele "madrzejsza" i wiem jak zapobiegac/walczyc z niektorymi komplikacjami ktore mnie i Karola dotknely
trzymajcie kciuki jutro bo może się okazać że w pon K już będzie w nowej pracy
karolap - każda dodatkowa kasa jest super! a ta pozytywna ocena tez na pewno zaprocentuje w kontekscie przedluzania umowy bo chyba za jakis czas masz na pelen etat pzrejsc dobrze pamietam?
karolaola - dobrze ze masz jakies konkrety a nie w takiej prozni zawieszona jestes. im wczesniej zacznie sie terapie tym lepsze pewnie beda efekty - a kiedy Mania ma dostac kask? czy bedzie chodzic w nim 24h? dla wrazliwej skory polecam krem mediderm moje ostatnie odkrycie no i niedrogi w porownaniu do innych z tej grupy
paradoksalnie my jak sie dowiedzielismy o rozwiazaniu umowy K. pojechalismy na urlop nieplanowany no ale stwierdzilismy ze szkoda nie skorzystac bo za bardzo dobra kase (przywilej pracy w branży turystycznej
saga - z jednej strony zazdroszcze a z drugiej to ja bym sie chyba nie podjela budowy. moj K nie jest typem zlotej raczki no a jak do wszytskiego sie firmy bierze to kupa kasy potzrebna
troche ta sytuacja zawodowa K zakloca nasze plany prokreacyjne
- zaczelam sie lepiej i bardziej regularnie odzywiac wiec mam nadzieje ze troche pzrybiore na wadze i zajsc bedzie latwiej
- kwasd foliowy zazywam juz
- umowilam sie do lekarza na badania krwi, moczu i porby watrobowe
- mam skierowanie do poradni hepatologicznej z ta moja nieszczesna watroba (choc terminy dosyvc odlegle a;le jak zajde w ciaze to przyjma mnie poza kolejnoscia)
- musze jeszcze zalatwic cytologie i gina ogolnie no i dentyste
mam nadzieje ze za jakies 2 mies bede mogla sie pochwalic dwoma kreskami na tescie

a tak ładnie się z nią bawił- myślałam, żę chce ją utulić, a ten skubaniec ją chaps za paluszki ...