sagaa31
Fanka BB :)
Karola 3 mam kicuki za wizyte i daj koniecznie znac co z MAni glowka...
widze ze ze slaska jestes moge wiedziec skad??
ciesze sie ze z nozka wsio ok;-) jesli chodzi o pogody u nas lipnie teraz sie robic w nocy mega burza, tez mamy basen kapalam sie z mlodym bylo fajnie nie chcial wyjsc a tez nie za cepla woda, tesc z mezem zrobili drewniana drabinke daszek na zjezdzalnie ktora kupilismy malemu na dzien dziecka i urodziny;-) jest na nia "chory":-)
Pflaume ale to i tak Kasia duzy sukces u nas z kupami coraz ogrzeja na nocnik albo do wc bedzie robic chyba jak skonczy 18;/
Karola dobrze ze bylas u lekarza, troche lzejszego jedzenia i spadnie 3 mam kciuki za zgubienie, ja ponad tydzien na diecie i zero efektow;(
AGula jak milo ze nas odiwedzils;-) mala jest urocza a Ty mamuska tez niezle wygladasz;-) zazdroszcze wyjazdu nad morze my moze znowu w przyszlym roku ale zobaczymy, jesli chodzi o mury to zaczynamy jak pogoda pozwoli od jutra dam foty za jakis czas, wszystko robimy sami bo by nam kasy z kredytu braklo na firmy, njagorszy bedzie dach i srodek... 3 mam kciuki za wasza budowe, jaki macie projekt??
U nas jesli chodzi o odpieluchowanie mlody ssie ociaga i cofa
walczymy ponad miesiac na nocnik czasem chce siadac czasem nie na dworzu caly dzien w majtach tez wola po fakcie a wolal juz zawsze przed, przez dwa dni 10 par majtek zalanych..jak wspomnialam zaczynamy murowac, mam ochote uciec na koniec swiata mam dosc siedzenia w domu maz mnie nie rozumie a tescie maja jakies jazdy co chwile o cos, pragne byc juz na swoim;(
widze ze ze slaska jestes moge wiedziec skad??
ciesze sie ze z nozka wsio ok;-) jesli chodzi o pogody u nas lipnie teraz sie robic w nocy mega burza, tez mamy basen kapalam sie z mlodym bylo fajnie nie chcial wyjsc a tez nie za cepla woda, tesc z mezem zrobili drewniana drabinke daszek na zjezdzalnie ktora kupilismy malemu na dzien dziecka i urodziny;-) jest na nia "chory":-)
Pflaume ale to i tak Kasia duzy sukces u nas z kupami coraz ogrzeja na nocnik albo do wc bedzie robic chyba jak skonczy 18;/
Karola dobrze ze bylas u lekarza, troche lzejszego jedzenia i spadnie 3 mam kciuki za zgubienie, ja ponad tydzien na diecie i zero efektow;(
AGula jak milo ze nas odiwedzils;-) mala jest urocza a Ty mamuska tez niezle wygladasz;-) zazdroszcze wyjazdu nad morze my moze znowu w przyszlym roku ale zobaczymy, jesli chodzi o mury to zaczynamy jak pogoda pozwoli od jutra dam foty za jakis czas, wszystko robimy sami bo by nam kasy z kredytu braklo na firmy, njagorszy bedzie dach i srodek... 3 mam kciuki za wasza budowe, jaki macie projekt??
U nas jesli chodzi o odpieluchowanie mlody ssie ociaga i cofa
Nie podaje się i walczę dalej ;-)
Ale najgorzej jest na dworze, bo wtedy to woła po fakcie- w ogóle nie przeszkadza mu to sikanie w gacie w niczym, no ale w sumie też z basenu korzysta a więc i tak mokry i tak mokry. U nas to pewnie jeszcze potrwa. Czasem to mnie taka złość nachodzi, bo pytam go czy chce siku, idziemy na nocnik po czym on i tak naleje na podłogę- świadomie z uśmiechem. Czasem mam mu ochotę założyć pieluchę, ale to byłby krok w tył, a tego nie chcemy ...
Jak nie skwar nie do wytrzymania to zgrzytanie zębami ...