karolap5
Fanka BB :)
pflaume- nie mam mobilny internet , na stacjonarnym kompie wyszukiwal modem bez problemu
a na laptopie..... niestety go nie widac
wczoraj wieczorem myslalam ze umieram- nie moglam oddychac, z trudem lapalam oddech, w koncu przeszlo, a dzis rano 4.20 pobudka skurcze brzucha jakies dziwne, bol... strasznie niedobrze mi bylo, wizyta w toalecie, pozniej mietowka... ledwo doszlam do pracy jz myslalam z ebede brac urlop na zadanie, ale jakos przeszlo po godzinie 8.00
a na laptopie..... niestety go nie widac
wczoraj wieczorem myslalam ze umieram- nie moglam oddychac, z trudem lapalam oddech, w koncu przeszlo, a dzis rano 4.20 pobudka skurcze brzucha jakies dziwne, bol... strasznie niedobrze mi bylo, wizyta w toalecie, pozniej mietowka... ledwo doszlam do pracy jz myslalam z ebede brac urlop na zadanie, ale jakos przeszlo po godzinie 8.00
Dzisiaj jest lepiej, ale nie do końca..
aż normalnie wsyd mi - dziecko gada jak najęte - zdaniami całymi - buzia jej sie nie zamyka a wołać siku nie chce
z 3 miesiące woła juz ze chce kupke i robi na nocnik- siku jak ją wysadzę to przypadkiem zrobi , a jak zakładam majtki to mówi po fakcie ... tez mi jakoś tak cieżko pozbyć się tej pieluchy - bo całe dnie gdzieś spędzamy i jakoś jak jedzie w wózku i zrobi albo w foteliku w aucie ... no ale od września idzie do przedszkola i juz czas zacząć odpieluchowanie