nadzieja!
Fanka BB :)
Witajcie !!!
Gosiu - Gratki Wielkie !!!
Saga - jeszcze znajdziesz okazje
Trzymam kciuki &&&&&
Pisałyście o cerach... No ja rownież mam mały problem z pryszczykami niestety:-( ale wszystko da się wytrzymać dla Dzidzi :-)
Wiecie czasem mam tak że siadam sobie na sofie i tak sobie myśle i nie wierze że Moje Maleństwo rośnie
Ze już sobie tam fika i macha rączkami i wogóle
Czekam na pierwsze ruchy - czasem leże i staram się tak skupić żeby może a nóż coś wyczuć hehe normalnie bzika dostaje ;-) Tak się ciesze ! Ale wariatka ze mnie ....
Jeśli chodzi o trymestry to ja również uważam ze tak 13,5 tyg zaczyna się IItrymestr. Ale czytałam tak jak Wy różne wyliczenia tygodni i trymestrów
Jutro raczej nie zajrze bo mam cały dzien zawalony :-( cieżkie mam te środy ale daje się rade
Pozdrawiam Was i ściskam Wszystkie !!!!
Gosiu - Gratki Wielkie !!!
Saga - jeszcze znajdziesz okazje
Pisałyście o cerach... No ja rownież mam mały problem z pryszczykami niestety:-( ale wszystko da się wytrzymać dla Dzidzi :-)
Wiecie czasem mam tak że siadam sobie na sofie i tak sobie myśle i nie wierze że Moje Maleństwo rośnie

Jeśli chodzi o trymestry to ja również uważam ze tak 13,5 tyg zaczyna się IItrymestr. Ale czytałam tak jak Wy różne wyliczenia tygodni i trymestrów
Jutro raczej nie zajrze bo mam cały dzien zawalony :-( cieżkie mam te środy ale daje się rade
Pozdrawiam Was i ściskam Wszystkie !!!!