reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Tonya
Zadowolona z życia :)
A co!? Jestem fanką Harry'ego Pottera :-) Chciałabym kiedyś na miotle polatać, ale niestety jestem tylko mugolem :-)
extralciowe te emotki dziewczyny---hahahahaha
ale i ubawiłam-czad!
malgosiu,oczywiscie clexane do końca ciazy i jeszcze przez okres krmienia piersia!!dokladnie tak samo jak w pierwszj ciazy! clexane sie odstawia tylko na 12h przed porodem a porem znowu
malgosiu,oczywiscie clexane do końca ciazy i jeszcze przez okres krmienia piersia!!dokladnie tak samo jak w pierwszj ciazy! clexane sie odstawia tylko na 12h przed porodem a porem znowu
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
A co!? Jestem fanką Harry'ego Pottera :-) Chciałabym kiedyś na miotle polatać, ale niestety jestem tylko mugolem :-)
heheh ja kilka razy robilam podejscie do harrego pottera zeby obejrzec ale nigdy nie bylam w stanie w calosci tego zobaczyc , no film nie dla mnie chyba
za to jestem mega fanka Zmierzchu
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no wierze ze taka saga moze byc wciagajaca i uzalezniajacaa ja kocham Harrego Pottera ;-) wszystkie części czytałam jednym tchem , po nocach i calymi dniami :-) a film każdy po kilka razy widziałam i nie mogę się doczekać ostatniej części !
ja mam tak ze Zmierzchem, przeczytalam cala sage, filmy obejrzalam po kilkanascie razy, z pierwszej czesci teksty znam na pmaiec hehe i tez nie moge sie ostatniej czesci doczekac