Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zarówno suwaczki jak i większość lekarzy jako tygodnie podaje pełne przebyte tygodnie ciazy. Tak np jesli jesteś w środku np 11 tyg, to suwaczek i u lekarza bedzie to np podawane jako 10 pełnych tyg i np 3 dni, to jest wiek ciążywitam z rana....mam pytanie..Jak bylam na usg 31ego wyszlo mi ze to 10tydz3 dzien...ja bylam pewna ze jestem w 11tyg3dniu i tak mi tez wychodzilo z obliczen....na suwaczku tez jest o tydzien poniej....z jakis tam obliczen w internecie wychodzi roznie.oswieccie mnie.
) i jakoś cała saga o wampirach mnie też nie wciągnęła ale mam koleznakę co jest zachwycona. Ja ostatnio "wciągnęłam" biografię Wojciecha Manna......teraz szukam czegoś......
Idę zajrzeć do kuchni pracowej hehehee.Z Harry'ego zdecydowanie wolę książki, filmy raz lepsze, raz gorsze, ostatni mnie w sumie dość mocno roczarował. Na początku miałam dystans do tej poteromanii i nie oglądałam żadnego filmu, ani nic nie przeczytałam, aż do zeszłego roku. Coś mnie wzięło i zaczęłam od czytania I tomu, miałam tą frajdę, że mogłam czytać wszystkie części po kolei. Wciągnęły mnie na maksa - super relaks w odjechanym świecie. Potem dopiero zobaczyłam ekranizacje.
A Zmierzchu też nie czytałam, ani nie oglądałam - chyba często nabieram dystansu do tego co jest bardzo popularne, ale jak przyjdzie czas to się wciągnę :-)
Madziara super reakcja na maleństwo![]()
bo to prawie biblie
.Tak mnie wciągneły ,że czytałam je nawet po nocy do godż.3.30 a o 5.30 wstawałam do pracy nietomna z czerwonymi oczami-sama wyglądałam jak wampir
.Bardzo mi się podobały te książki,film się nie umywa-zresztą chyba zawsze tak jest ,że książka o niebo lepsza.