• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
witam słonecznie :-) chyba już przyszła wiosna ?:-)
co do ciuszków dla dzidzi to hmm ja nadal nie za bardzo wiem co mam kupować bo nie wiem jakie lato będzie czy dużo takich cieńkich maleńkich ciuszków kupować ? niby termin na 12 sierpnia ale ile dzieci się rodzi w terminie ? podono 5 % a jak sie urodzi pod koniec lipca to bede miala za mało a jak przenoszę ciążę to pod koniec sierpnia? wczoraj widziałam śliczną sukieneczkę taka na lato właśnie i nie kupiłam bo właśnie takie wątpliwości miałam.

no tak ale potem moge przeplacic jak bede kupowac na juz:) Teraz moge popatrzec na allegro, po wyprzedazach :)
Devi ja z doświadczenia wiem, że dużo ciuszków na początek nie potrzeba, tym bardziej że to lato i wszystko schnie szybko. Ja połowy nie wykorzystałam, bo prałam na bieżąco. A nie miałam ich dużo

O matko 135 dni mi zostało teoretycznie do porodu
clap.gif

Ostatnia edycja:
Dziń dobrek :-)

JJ nie martw się Bioferem, biorę już kilka tygodni i jakoś nie czuję sie inaczej...no i gratuluję synka!!!!

a85 mam tak jak Ty, że raczej w ciąży spokojniejsza jestem, ale czym tu się denerwowac jak mam tyle czasu dla siebie co nigdy, dobrze się czuję, niedługo będę mamą i słońce świeci co dziennie :-D:-D:-D

A co do zakupów to ja też chodzę po sklepie, przebieram a potem z nadmiaru wątpliwości wychodzę z niczym...Eh...może mnie najdzie faza kupowania bliżej terminu ;-)

Dziewczyny a też tak macie, że codziennie znajdujecie nowe pieprzyki na skórze w różnych miejscach? Właśnie dziś zaczęłam się zastanawiać czy to nie od hormonów, no i pytanie czy znikną po porodzie skoro to nie są piegi ani przebarwienia tylko pieprzyki? :confused2:

reklama
Jestem już po :-) Wszytko ok, a co do boloeści brzucha to mi lekarz powiedział, że tak ma być, ale każdy przypadek trzeba ososbno diagnozować, bo może być róznie. I mówieł też, ze jezeli nie ma innych objawow jak np. plamienie, goraczka, czy dreszcze, to nie trzeba jechac natychmiast do lekarza, tylko zazyc sobie no-spe, a na wizycie powiedziec o tym lekarzowi
Devi kochana, nas własnie przekonuje spacerowka, ktora rozklada sie na płasko i jest ustawiana w obu kierunkach jazdy i jest (przynajmniej wyglada) mega wygodna, tzn, jest miekka, ma pasy i w ogole. Plusem tego wozka jest tez gondola odsc duza, co w przypadku terminu porodu na sierpien jest super, bo jest szansa, ze przejezdzimy gondola zime :-) Ale wiadomo, kazdy ma swoj gust i swoje wyobrazenie o tym co mu sie podoba, czy tez nie. Mam tylko nadzieje, ze juz nie zmienie zdania co do wozka, bo normalnie mnie pan maz chyba wywali z domu :-D;-) Ciagle tylko zmieniam zdanie....
A wracajac do wizyty, to moja dzidzia lezy posladkowo i nie chciala pokazac krocza :-( wiec dalej pozostaje mi kupowac ubranka biale i zolte, takie najbardziej neutralne. Ale co tam, wazne, ze szyjka zamknieta, trzyma jak powinna :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry