• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
1508424592

Tonya- tak, x-landera. Kupilsmy w zeszłym tygodniu, na watku o wozkach wiecj o tym pisałam :)

Gabinia- przesyłam troszke pozytywnych fluidków &&&&&&&&&&&&&:)

A ciekawe jak tam Ewa w szpitalu ze swoja gestoza

Tak myślałam, że tam pisałaś, ale ja za tamtym wątkiem nie nadążam :-) A jaki typ? Pytam, bo pomimo mojej totalnej ignorancji jak na razie w tym temacie, z polecenia koleżanki też myślę o x-landerze....

Gabinia nie daj się negatywnym myślom, w końcu ta sytuacja nie będzie trwała wiecznie...uśmiechy Ci posyłam :-):-):-)

:) fajne kolorki ma ;) ja w kwietniu mój przywioze az ciekawa jestem jak mi przypasuje
mam rózne kolory gondoli i spacerówki ( ale nie pamiętam ) i fotelik mam zielony ....

Tonya- dokładnie to co na zdjeciu wyżej, x-lander xa kolor volcano:) Poki co jestesmy bardzo zadoowlni z zakupu, po pokju jezdzi sie super.
Jesli myslisz o x-landerze i kolor volcano ci sie podoba to taka informacja ze go wycofuja i w kolkcji 2011 zamaist niego jest amethyst- szaro-fioletowy. Wiec teraz ten volcano mozna kupic w nizszych cenach bo go powoli wyprzedaja

Witam Was dziewczyny po dłuższej pzrerwie neistety nie miałąm ja sie odezwać za dużo działo się w naszym życiu... Nie wiem czy dam rade Was nadrobic ale na pewnood dzis sumiennie będę sprawdzać Wasze posty i udzielać się;-)
Tymczasem ide robic obiadek pozdrawiam Was serdecznie;-)

Witajcie kochaniutkie dawno mnie nie było, ale za niedługo bede was regularnie odwiedzać bo zostały mi trzy dni pracy, i potem bede leniuchowac.
U mnie wysztko ok, byłam dzis u lekarza. Jedynie mam troche cukier podwyższony ale jutro ide na badania i zobaczymy co dalej. Maluch rosnie, ja narazie przytyłam 8kg mysle że nie jest najgorzej. Trzymajcie sie kochaniutkie, wkrótce sie odezwe.
:-D

Devi dzieki za informacje :-)

Już po spacerku...na dworze jest bosko :-D Wystawiłam pranie na balkon, wypuściłam pierwszy raz kota (jest domowy na 100% jedynie jak jest ciepło to na balkon wychodzi) i teraz tylko wywą****e nowe zapachy i ptaszki obserwuje...

Sagaa fajnie, ze do nas zajrzałaś.

Kasica to za trzy dni zaczynasz labę, akurat pogoda Ci dopisuje :)

reklama
Jejku dziewczyny jakie Wy jestescie kochane, zawsze pocieszycie, doradzicie i pogratulujecie jak trzeba, az milo, ze ktos jeszcze przezywa ze mna te ciaze (poza mezusiem oczywiscie):-) Dziekuje Wam kochane :happy:
Troche zazdroszcze, ze juz kupujecie wozeczki, tez bym chciala ale malzon sie bal wczesniej (ja tez ) a teraz to sobie wymyslil, ze szkoda tracic gwarancji, by wozek stal nieuzywany w domu. Chyba dalej sie boi, no coz poczekam do maja ;-)
Maggie masz racje co do koloru, nawet lekarz mi tak powiedzial, ze nie rozumie dlaczego sie tak utarlo, ze chlopiec to niebieski, a dziewczynka rozowy, ale wiesz jak patrze na paczki na allegro to albo sa calkiem rozowe, albo typowo dziewczece. W polowie kwietnia mam usg 4d wiec moze sie wtedy okaze co u mnie mieszka, a wlasciwie kto :-D
dzis jade do mojego tatusia na 64 urodzinki i nie wiem czy zagladne tu jeszcze, ale poki co milego wtoreczku Wam zycze kochane, caluje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry