• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie Kobietki :-)

Sagaa bardzo pomysłowy ten rowerek - rewelacja :-)
Lenka uważaj na siebie jak tyle boleści Cię dopada, może powinnaś częściej odpoczywać...
Dali powodzenia na wizycie!
Devi bluzki też nie mogę żadnej kupić, te ciążowe mi się nie podobają, a w normalne się nie mieszczę...w biuście...chyba muszę coś w necie poszukać...
Co więcej, zaczyna mi się robić problem z butami, mój normalny rozmiar robi się ciasny :szok: Na szczęście te stare rozchodzone są ok

Dziś znowu piękne słoneczko :-) Ale jak to po zmianie czasu, wstałam godzinę później...dobrze, że do pracy nie trzeba iść...
Martwię się nieobecnością Monili ma ktoś z nią jakiś kontakt?

reklama
Tonya ja mam takie 2 już sprzed ciąży więc swój rozmiar. Jest fajny materiał bo taki rozciagliwy. Jedną kupiłam w New Yorkerze firmy Amisu a drugą w Top secret. Koleżanka mi też ostatnio mówiła,że są takie w Pretty Girl.

witam
ja na szczescie z bluzkami nie mam problemu- zawsze bylam okraglutka w okolicach brzucha wiec tunkiki byly u mnie w garderobie przebojem i ciesze sie bardzo ze rozwiazanie mam na lato bo spokojnie sobie bede miala w czym chodzic hehe
martwi mnie tylko plaszczyk - w moj juz ledwo sie zapinam
bylam jakis czas temu i przymierzalam plaszczyk dla przyszlych mam - ale nie mam 279zł zeby taki sobie sprawic - za ta cene moglabym kilka roznych rzeczy kupic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry