• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

i szerokość w pasie jest ważna.. bo mi przybyło w 1 ciąży jakieś 50cm w obwodzie. Kupiłam bluzkę niby ciążową na allegro i w 6 miesiącu mnie mega opinała, także...raz miałam ją na sobie;).

karolap5, poszukaj może na allegro wpisując 'grzybek' niekoniecznie w ciążowych ciuchach, kupiłam normalny grzybek - kurtkę (rozmiar większy) i słuzyła mi do praktycznie końca ciąży(no bo potem już były upały:) )

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane ja mam juz wolne, od dzis moge sie byczyć:-D
Nie mam wogolne pojęcia co ja bede robic przez te trzy miesiące. Pewnie zlecą że ani sie nie obejrze a juz bedzie lipiec, ale musze sobie jakos czas zapełnić.
Jedyne co mi narazie przysło to powrót do robienia kolczyków, dawno nie robiłam bo nie miała poprostu czasu. Teraz bede miała go w zapasie.:-D

Hej Dziewczyny!!!:)))

Dziękuję wszystkim za życzenia :))))))

Witam się jako szczęśliwa Żona :))))

26 marca wszystko poszło bardzo dobrze :) bylo dosyc cieplo, a padac zaczelo dopiero wieczorem,
na przysiędze poryczalam się bardzo :))) także smiałam się i płakałam :) wszystko na raz, ale dałam radę :)))

pokazuję Wam moją sukienkę i zbieram się bo mam tyle spraw do zalatwienia, jutro powinnam juz normalnie pisać :) sukienka.jpg

a85-wygladalas zjawiskowo....a brzuszka wcale nie masz czy go nie widac? boś pięknie smukła.Wszystkiego dobrego na nowej drodze;)
kasica super tuniczka....bardzo lubie takie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry