• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia :))))

sukieneczka taka, że brzuszka nie było widać, w sumie jestem z niej bardzo zadowolona :)))z bucików również :))

jak sobie teraz przypomne jak się poryczałam to chce mi się smiać :))))

czuję się teraz tak dobrze, że można zapomnieć, że jestem w ciąży! jedyne co to chce mi się spać i rosnę sobie, też tak macie teraz?:)))

Witam sie wieczorkiem ..ja juz po wizytce,zadowolona(co i jak zaraz napisze na odpowiednim watku):-)

A85 slicznie wygladalas,zycze duzo szczescia..

Pogoda dzisiaj nam dopisala,sloneczko swiecilo,maluch taki,ze hohoh,nowy ciuch w szafie i toreba:rofl2: wpadlam sie pochwalic i lece na salatke,bo umieram z glodu.:-p
Milego wieczorku..

wow A85 wygladalas slicznie, no i bardzo smukla jestes, nigdy bym nie pomyslala ze jestes w ciazy!
jeszcze raz wszystkiego naj naj dla WAS!!!! a ze plakalas to normalne i piekne...

fajne te bluzeczki ktore pokazujecie, szczegolnie mi sie te 2 pierwsze podobaja, musze sie za czyms podobnym rozejrzec...

A85 gratulacje! obyście takich pięknych i wzruszających dni w swoim życiu mieli jak najwięcej!

a mam pytanie do Was bo nie pamiętam czy o to któraś pytała - czy chodzicie do szkoły rodzenia?

Agulalula był kiedyś temat szkół rodzenia i zdania były podzielone z tego co pamiętam. My jesteśmy zapisani na maj, uznałam, że jednak warto, ale bardzo starannie wybierałam szkołę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry