reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie pieknego ranka :)

No ladnie ledwo wstaly i juz o %:-p no w koncu 'piwo z rana jak smietana' ... byle bez przesady dziewuszki.:blink:
Ja to wlasnie wcinam bule z nutella.. wasy z zimnego mleka robie i ciesze jak glupi do sera z pogody ..ale co tam ,Marcelo po tej nutelli tak baraszkuje,ze zaraz chyba wyskoczy .:rofl2:

anulek82 to powodzenia w czwartek niech mlody/a sie ujawni i pochwali:) no i milego dnia z mezusiem dzisiaj zycze .
devi milego ogladania :)

reklama
Dokładnie tam Dominic:) byłaś może?? mi polecił mój gin, jak chcemy się upewnić, że serduszko na 100% zdrowe, poza tym mój nie ma 3/4d, więc mam taką małą nadzieję, ze się Dzidek ładnie ułoży do portreciku:)))wstępnie się ujawniło na synka, ale to było w 14 tygodniu, więc różnie to może jeszcze być...

Byłam. Bardzo fajny lekarz. Ale mój bąbel się tak nieciekawie ułożył, że filmu w 3d nie mamy bo i tak cały czas się chował i buźki nie chciał pokazać. No i najlepszy specjalista w Szczecinie w tej kwestii więc warto.:-)
Zmykam do pracki, trzymajcie się.

Witam:-)
U nas brak słoneczka dzisiaj... A zaraz muszę się zebrać w jedną całość, zapakować brzuchol w spodnie i mykam na jakieś zakupki, bo lodówka to niedługo będzie krzyczeć o jedzenie:-)

witam

anulek, dominic
dziewczyny ja też byłam w 13tc i w 20tc u Węgrzynowskiego bardzo dobry specjalista, jednak nagrania w 3d nie dostaliśmy bo mała nie chciała pokazać buzi ? a kto jest Waszym prowadzącym lekarzem ? DZisiaj o 17 mam wizytę :-)

pozdrawiam w tą piękną pogodę ;-)

Dominic tak też słyszałam, że najlepszy, dlatego idziemy :) miłej pracki ;)

Karolinkaz lodówka jak lodówka, pewnie Maleństwo dałoby Ci nieźle popalić jakby nie dostało swojego przydziału na czas;)))

Wera 86 nas prowadzi doktor Włodzimierz Tudaj, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, świetny człowiek, gdyby nie on to nie wiem jakby było...

Ahoj!
Ja pierdykam ! Te reklamy na tym forum mnie wykończą !

A tak w ogóle to jest super :-D a jaka pogoda... masakrycznie zarąbista !
Szkoda tylko.. że ja tu dziś do 18 tej :crazy: no ale jeszcze 15 dni !! :-D:-D

Dziś o 17 przychodzi do nas mój tato i tapetuje pokój Pindzi z moim małżem.
A o 19 - zaszczyt mnie kopnął jak cholera- przychodzi do nas rachmistrz :sorry2:

reklama
Marcelinaaa zleci, nawet się nie obejrzysz, głowa do góry:)) a Rachmistrzowie rzeczywiście grasują... ja trochę z obawy żeby mnie nikt nie nawiedzał póki męża nie ma, dokonałam spisu przez internet, wtedy podobno nie przychodzą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry