reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dokładnie
Spis zostanie przeprowadzony równocześnie jako badanie pełne i badanie reprezentacyjne, na dwóch rodzajach formularzy. Badanie pełne ma składać się z 16 pytań. 20 proc. Polaków zostało wylosowanych do badań reprezentacyjnych, bardziej obszernych. Ta wersja zawiera średnio 60 pytań - w tym 16 ze spisu pełnego.

Fajnie, że jest wybór:) Jak ktoś chce u siebie ugościć Rachmistrza to może, a jak ktoś nie chce to ma opcję internetową...fajnie, że tak to wszystko trochę się ułatwia ludziom, PIT internetowy też super sprawa, mega oszczędność czasu:-)

Termometr pokazuje mi 17,5 w cieniu, a w słońcu na balkonie to chyba z 30 ... muszę o jakimś wiatraku pomyśleć bo się chyba ugotuję jak temp podskoczy...ale i tak jest super:-D

No to mnie namówiłyście:D spisałam się internetowo:D nie chcę tu rachmistrza.
A co do pogody to myślałam, że będzie ładniej, nie ma słoneczka ale jest ciepło. Drzwi na balkon już naprawione- czas oczekiwania 2 tygodnie. Właśnie kończy się pranko i będę mogła suszyć na podwórku:D NICE
Jadę dzisiaj do szpitala który jest 1 na mojej liście na dni otwarte. Będę wiedziała na co się nastawiać.
No i w końcu chcę zamówić leżaczki na taras:D skoro mam być kuleczką to przynajmniej będę się wygodnie wylegiwać z książką wiosną i latem.

Witam dziewczyny. Troche mnie nie bylo. U mnie dzisiaj o dziwo tez jest b. ladnie i slonecznie tylko wiaterek duzy wieje. Zaraz zabieram sie za delikatne porzadki swiateczne. Zycze udanego dnia.

akutan dzień możesz zaliczyć do udanych :) spis sporządzony, drzwi naprawione, pranko już prawie tez z głowy;) jak namierzysz jakieś fajne leżaczki na necie to daj znać, ja też się zastanawiam nad nabyciem, tylko mam wątpliwości czy jak się już ułożę to się potem podniosę:-)

A propos szpitala dominic, wera gdzie rodzicie, bo ja ciągle jestem niezdecydowana...

Witajcie:-)

U mnie słoneczko za chmurami, ale i tak jest cieplutko.

Anulek podniesiesz, podniesiesz- leżak niezastąpiona rzecz, sama niedawno zakupiłam:tak:

Dziewczyny czyli zarówno męża jak i siebie muszę spisać osobno tak? Też spiszę się przez internet:-)

Idę na kawkę !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry