reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czesc
piszecie o tych piwkach...hmm a ja 4 czerca wypije sobie odrobine winka- jedziemy na wesele mojej kuzynki i wtedy sobie na odrobine pozwole a tak to abstynencja totalna, ogolnie nie ciagnie mnie do alkoholu... ale gdyby ktos postawil przede mna martini ze spritem hmmm nie recze za siebie ;-)

u nas pogoda jak wczoraj - pieknie :happy:
a ja zbieram sie by wyskoczyc juz z pidzamy- ogarnac troche i sie juz z grubsza spakowac- jutro zaraz po usg jade do mamy i juz zostaje na swieta
co do usg - mam cicha nadzieje ze w koncu bedziemy wiedzieli kto daje mi czasem popalic...;-)
trzymajcie sie wieczorkiem odezwe sie jak bylo na spotkaniu z prawnikiem papap

reklama
Wera 86 mnie prowadzi dr Wojciech Kozik, jestem zadowolona. Wizyty u ginka nie są tak krepujące bo znakomicie rozładowuje napięcie.
Marelinaa dasz radę, byle do 18:-) Ja przynajmniej mam ten plus, że czas pracy mam nienormowany i nie muszę siedzieć bitych 8h w biurze. Bardzo mi to odpowiada. Są dni, że nie mam potrzeby wcale do biura zaglądać więc jest git. Lubię moją pracę.
Karolinkaz udanych zakupów;-)

Marelinaa dasz radę, byle do 18:-) Ja przynajmniej mam ten plus, że czas pracy mam nienormowany i nie muszę siedzieć bitych 8h w biurze. Bardzo mi to odpowiada. Są dni, że nie mam potrzeby wcale do biura zaglądać więc jest git. Lubię moją pracę.
też bym tak chciała :-) normalnie mi moja praca nie przeszkadza.. ale ostatnio w kółko albo ktoś jest chory, albo się dziewczyny namiętnie rzucają na wybieranie urlopów- bo jak pójdę to już nie będą miały jak- i ja muszę pracować za trzech..
Poza tym już taki leń we mnie wstąpił i po prostu mi się nie chce..
Albo często są takie dni, że się nudzę bo nie ma nic do roboty - a to to już w ogóle jest najgorsze.

heheh ja tez juz nas spisalm przez intente..5 min trwa i mamy z głowy..jak dobrze ze technika idzie do przodu :)
ja słyszałam, że tylko 20 % ludzi losowaniem będzie spisane przez rachmistrza.. więc olałam internet tym bardziej, że jeszcze tyle czasu zostało i nie sądziłam, że mnie takie szczęście spotka..

Marcelina- 20% ludzi ma byc tylko wyloswanym przez rachmistrza?? To ciekawe bo przeciez kazdy musi byc spisany..ciekawe jak to rozwiaza choc w sumie mi to bez róznicy :) ja swoj obywatelski obowiazek spełniłam :)

I z ciekawosci przypomne ze odmowa wziecia udziału w spisie podlega karze grzywny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry