• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Smaka tylko robicie :-p
Ja dzisiaj pochłonęłam olbrzymi pucharek pysznych lodów z różnym cudeńkami i zaliczyłam pierwszą opaleniznę. A to na co szłam z koleżanką to były zawody kajakarskie lol.

kurcze, a mi się zaczęły skurcze dzisiaj i już trwają cały dzień. Mam nadzieję, że to nic złego nie wróży. Są nieregularne i krótkie, ale dosyć bolesne. Nie wiem czy mam się zaopatrzyć w nospę czy co zrobić:|
Któraś z Was ma/miała skurcze i jakoś sobie z nimi radzi/ła?

kurcze, a mi się zaczęły skurcze dzisiaj i już trwają cały dzień. Mam nadzieję, że to nic złego nie wróży. Są nieregularne i krótkie, ale dosyć bolesne. Nie wiem czy mam się zaopatrzyć w nospę czy co zrobić:|
Któraś z Was ma/miała skurcze i jakoś sobie z nimi radzi/ła?

Mucha, skurcze przepowiadające nie powinny boleć. Ja na Twoim miejscu pojechała bym jutro do lekarza, a na razie bierz Nospę i leż.
Daj znać co i jak.

Mucha, ja na ciągłe skurcze (taj jak bym miała dostać miesiączkę) też brałam nospę i leżałam. No i nie znasz przyczyny więc, jak pisze suszu, lekarz obowiązkowo i jak najprędzej. Trzymaj się Kochana.
A tak w ogóle to dzień dobry Ciężarówki:-)

Witam kochane siepnióweczki :)
Mnie od kilku dni strasznie twardnieje brzuszek na dole. co podczas kopania maluszka boli. Musze powiedziec o tym lekarzowi..
Od pt chodzimy na szkole rodzenia:) dzisiaj kolejne spotkanie. hehe... Moj M. był tak zafascynowany tym co mowi polozna ze nawet sie nie zorientowal jak wyszlam do toalety :) hehehe

reklama
Witam sie i ja niedzielnie.
Mucha_nie_siada mam nadzieje, ze dzis juz lepiej i skurcze minely albo przynajmniej zelżały.
U mnie chyba tez wyczuwam skurcze, ale to raczej te przepowiadajace no i twardnienie brzuchola. Za tydzien mam wizyte wiec sie dowiem co i jak, mam tylko nadzieje, ze moja szyjka sie nie rozwiera itp. Poza tym to w moim miescie pogoda barowa, wiec nuda na caly dzien zapewniona :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry