• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Fakt, przy dziecku nie wiadomo skąd się bierze tą energię, ale jest:-) Dla mnie pocieszające jest to, że jestem przyzwyczajona do wstawania nocnego, więc chyba nie przeżyje takiego szoku przy nocnych pobudkach;-)

Oli pozazdroscic takiej enegrii do dzialania ale lepsze to niz nic nie robienie ja tez nie umiem usiedziec na D...e;-)
U nas tez piekna pogoda juz prawie wszystko posprzatane teraz tylko obiadek podlogi moze autko umyje i wieczorek ze znajomymi:-)
Wam kochane ciezaroweczki zycze pieknego slonecznego i takiego cieplego dnia jaki ja mam :-)

Tez cierpie na nadcisnienie bialego fartucha, choc moj lekarz takowego nie nosi :-) ale jak na poczatku wizyty mi mierzyl cisnienie to mialam bardzo wysokie, wiec stwierdzilam zeby zmierzyl mi jeszcze raz na koniec wizyty i teraz jest dobrze :-D Tak mierzymy od dwoch m-cy.
A tak w ogole to dzien dobry :-)
Ja posprzatałam troszke i juz mi braklo sil, a tu jeszcze caly dzien przede mna, pogoda piekna wiec chyba wybierzemy sie na lody. Na szczescie obiad mam, tzn. musze po niego tylko pojechac, bo moj tatus serwuje mi dzis pierozki :-) Moze byc tak, ze sie najem, a jem wiele :zawstydzona/y: (maz mow na mnie spychacz, bo pochlaniam wszystko :-)) to odechce mi sie spacerkow, ale co tam.
Co do slow o energii, to faktycznie jest tak, ze ona sie pojawia nie wiadomo skad.

No to witamy sie my też:D Ja to chyba największy śpioch tu jestem:szok:

W Opolu też bardzo ładna pogoda ale mi dzisiaj coś nic się nie chce!

Mój M. pojechał pomóc koledze skręcać szafę:D Jego żona była miesiąc przed terminem i wczoraj zaczęła rodzić więc tak na szybko z tą szafą muszą się sprężyć dzisiaj:-)

A mi się nawet łóżka nie chce ścielić... Dajcie trochę energii:happy2:

Karolinkaz - przesyłam trochę energii nie mogę zbyt dużo bo zaraz kończę pracę muszę jeszcze zakupy zrobić posprzątać w domku no i wziąć się za pisanie pracy także muszę zostawić coś dla siebie :)))

Witam i ja. Jak Wam fajnie dziewczyny ze macie ladna pogode, u mnie wieje zimno 10stop i ponuro.
tez jestem po zakupach, zaraz bede obiadek robic w tym ogoreczki malosolne :)) i trzeba troche domek ogarnac. A energii niestety nie mam dzisiaj tak nduzo jak niektore z Was :((
Zycze udanego dzionka.

reklama
Bishopka- jadłam dzisiaj małosolne:) mniam -akurat w pracy ludziska na obiadku byli i się załapałam:) podkradłam szefowi z talerza- muszę sobie nakisić- ja lubię takie świeżutkie

zabiłabym za ogórka małosolnego !!!! :-D:-D:-D:-D

tym akcentem witam sie. rano zakupy z rodzicami, potem męża zawody, zrobilam obiad i dopiero zasiadamy do stołu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry