A
aankaa84
Gość
Dziekuje dziewczyny za wszelkie podpowiedzi,. Jestem w 1 ciazy i dlatego jestem taka zielona. A te cos to jest tylko na sutku. Mam tez ta ksiazke i chyba to przeoczylam czeka mnie dzisiaj dokladniejsze czytanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze raz witam. Jak tam sampoczucie Dziewczyny? U mnie ogólnie dobre, boli mnie tylko głowa i kostki u stóp. Poza tym od kilku dni mam mega zgagę (pomaga kefir, jogurt naturalny i landrynki) i plecy mi dokuczają jak za dużo siedze. Mam teraz schizy odnośnie zatrucia ciążowego, jak nie urok to s...
Suszu, bo zawsze u lekarza mam wysokie ciśnienie i to mnie martwi. Wracam do domu i jest ok. Już raz dostałam skierowanie na IP i wyszło ok. Wiesz nigdy nic nie wiadomo.
Ja też mam białe grudki na sutkach, ale wydawało mi się to normalne?
Ok, lęce się położyć bo nie wyrabiam na plecy, miłej nocki:-)
dominic godzinę temu obudził mnie dwu letni synek :-)Dzień dobry Kobietki:-)
Cóż, boląca ręka nie pozwoli mi dalej spać. Ale jeszcze tylko 23 dni do zabiegu.
Ciekawe, o której wstanie Oli.B;-)