• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mój m jeszcze nie do końca przyswoił na czym polegają ciążowe zachcianki, więc ja powołując się na zachcianki kupuję masowo buty (a kto powiedział, że musi być to jedzenie?:) w ostateczności mówię, że to jeden z objawów wicia gniazda (w kobiecym gnieździe muszą być buty, zwłaszcza szpilki).

:-d:-d:-d

reklama
Bishopka ale mi smaka mi zrobilas na ogorki. Jutro na ryneczku musze kupic i ukisic. :))
Dziewczyny dzisiaj zauwazylam ze na brodawce mam 2, 3 miejsca ktore delikatnie skrobne paznokciem to "wychodza" malutkie grudki nie wiem jak to nazwac, moze ktoras tez takie cos ma albo miala.

Lana Bishopka Biedroneczka A wiec co do nospy biore forte cala tabletke od razu jak przechodzi to tak na 3 h jednak plamien ani nic nie ma nie martwie sie zbytnio, staram sie troche ograniczac z sprzataniem itd. bo po wysilku boli mocniej, dziekuje za odpowiedz;-)we wtorek wizyta wiec spoko juz niedlugo;-)
Akutan hormony nam szaleja nie masz co zameczac sie ze zamknelas sie pzred mezulkiem czasem tak po prostu bywa....
Anecia ja tez Ci oddam zgage gratis;P
Dominic dobrze ze sandaleczki wygodne n iech sluza cale lato;-)
Lemoniada ciekawy pretekst z zachciankiami dobre dobre :-):-D
Karola pamietamy o Tobie milo ze juz jestes i mezusiem nacieszona....
Bishopka co do ogorkow ja tlko preferuje zielone na zadn inne nie mam ochoty choc przed ciaza jadlam....
Szuszu tez szybciej sie klade spac a wstaje tylko na siusiu coraz czesciej jedyne co dzis mialam ciezsza noc ...
ja dzis na zakupach w koncu zaopatrzylam sie w koszule do szpitala bo nie amm nawet pidzamy nic.... troche warzyw potem posprzatac rodzicom bo tata na pogrzeb jechal a mam dalej za granica, jak skonczylam na klachy i niedawno wrocilam mile zaskoczona widze ze juz mamy lozeczko i materac ekspresowo przyszlo ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki my już w domku, niby tylko 2 dni w szpitalu, ale jakoś tęskno za domkiem :-) Diagnoza: nadciśnienie białego fartucha i tyle, nic więcej niż sama wiedziałam, ale teraz mam na papierze i może już mnie nie będą męczyć w poradniach czy przychodniach jak ciśnienie skoczy...

Co do zachcianek to ja już mam z głowy, bo diabetolog orzekł cukrzycę ciążową, więc dieta cukrzycowa do końca ciąży, no chyba, że będę miała zachciankę na warzywo jakieś, to sobie mogę dogodzić:-D A póki co następna wizyta za tydzień i cukier mierzymy 3 razy dziennie...

Trochę mam stracha, bo dzisiaj pierwszy dzień bez duphastonu i mam nadzieję że nie będzie już żadnych przebojów...

sagaa mnie wczoraj dosyć mocno bolało podbrzusze tak jak przy okresie, jak trochę posiedziałam to potem nie umiałam wstać i iść bo mnie mocno bolało, wziełam nospę forte i nic potem spasmolinę (przepisał mi gin na mocne skurcze) i też nic. W nocy budziłam się to trochę jeszcze bolało. Dzisiaj leżę cały dzień i jest lepiej, rano jeszcze pobolewało przy ruszaniu się - myśle ze było to tylko rościąganie się macicy

Anulek dobrze, że jesteś już w domu:-) Do naszej szkoły nie mogłam Cię zapisać, musisz to zrobić sama w najbliższy wtorek (zaczynamy o 16). Przykro mi, że masz cukrzycę ciążową. U mnie też wykryto cukier w moczu i mam badania do powtórki...

Sylvii mialam tak ze sie zgielam w pol jak chciala wstac w srode wiec odpuscilam chodzenie itd a kiedy masz wizyte?? skoro ci tyle lekow nie poamga to moze jak nie przejdzie zadzwon do swojego gina pogadac....ja az tak zle nie mam...
Anulek
wszedzie dobrze ale w domu najlepiej juz nie dlugo koncowka wiec dasz rade a nie przejmuj sie odstawieniem tabsow na pewno nic sie nie ebdzie dzialo;-)
Tonya jest u mamy i nie ma zbytnio czasu na internet:-) pozdrawia Was serdecznie;-)

Ostatnia edycja:
Dominic udało mi się wtedy dodzwonić do tej Pani od rejestracji, zapisała mnie wstępnie telefonicznie a we wtorek mam przyjść trochę wcześniej wypełnić papiery:) Nie przejmuj się tym cukrem, zrobisz wyniki to będzie wiadomo co i jak:) U mnie tez tajemnicza sprawa z ta cukrzycą, w szpitalu mi mierzyli i było ok, nawet się dziwili, że mam zdiagnozowaną, no ale nie taki diabeł straszny jak go malują, dieta nie jest taka najgorsza a przynajmniej mam pewność, że nie przytyję za dużo:)))

Saga oj tak, nie ma jak w domku ;))))))

reklama
sagaa do gin dopiero idę 18 maja, jak by dzisiaj nie przeszło to napewno bym zadzwoniła, pomyślałam że może to jeszcze coś z układem moczowym i na wszelki wypadek biorę urinal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry