reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolap dzieki:*

Wlasnie te klucia i twardnienie to jakby dwie osobne sprawy...
Lekarzowi jak najbardziej powiem, ale dopiero w czwartek...

Udalo mi sie wyszukac na necie na temat klucia, bo to nie na dole tak jak u Ciebie, ale pod piersiami, na wysokosci ostatniego prawego zebra.
Wychodzi na to ze to moze byc rzeczywiscie watroba.
Zaczelo sie po swietach a w swieta poszalalam z jedzeniem:sorry:

Dzisiaj tez mi sie zachcialo plackow ziemniaczanych i cale popoludnie ledwo sie na lozku ruszam bo co zmieniam pozycje to z bolem.
Teraz sie herbatki napilam i troszke lepiej.
Od jutra dietka lekkostrawna zeby odciazyc watrobe, szczerze mowiac mam nadzieje ze to to a nic z bejbikiem powaznego

reklama
o!pierwsza sie witam dzis:-D
i to po 10godz snu!!!! no i slonko przynajmniej troche wychodzi zza chmur...fajnie
lece na 9.00 do ginki i jesli nie zepsuje mi humoru to na mala wycieczke jade pociagiem do Slubic po Prenatal bo dzis mi sie konczy, no i polskie pysznosci jakies

AGULALA kolejny przyklad jaka jest ta sluzba zdrowia brr...mam nadzieje ze z ta niteczka to nic powaznego, ale koniecznie idz do okulisty!

SAGAA jak humorek dzis? mam nadzieje ze lepszy!

MALAPRALINKA ja mam tez czasem klucia ale wtedy gdy za szybko cos robie/ chodze i wtedy tlumacze sobie ze kolka, wizyte masz juz jutro, powodzenia!!!

Ostatnia edycja:
Witam się porannie jako druga:tak:Chyba trzeba sie powoli zbierać do tego szpitala.... Ueee! Nie chce mi się, najchętniej położyłabym się spać:-D
Mała moja od 2 dni ma co chwilę czkawkę! Ha ha:rofl2: Co chwile mi tam podskakuje w brzuchu:-D
Nie wiem czy jeszcze coś napiszę zobaczymy co z tym netem wieć w razie coś to miłego dzionka dziewczynki:-)

KAROLINKA trzymaj sie kochana, na pewno wszystko bedzie ok, i odezwij sie jak bedziesz mogla!!! jestesmy z Toba!

Też czuję że jest ok:-) Mojej ciotki niunia teraz w 26+4 tc ważyła 880 a moja sto g mniej niz jej w 27 tc, wiec może u nas mniejsze dzieci rodzinnie:-) łatwiej przy porodzie:-)

Co nie zmienia faktu, że wolałabym siedziec te 2 dni w domu:blink:

Karolinka 3 maj sie i dawaj znac co i jak;-)
Susumali samopoczucie bez zmian dzieki ....
witam was sierpnioweczki dzis mam szkole rodzenia na ktora juz smigam sama mamy zwiedzac porodowke i miec jakis wyklad z debilnym lekarzem ktorego nikt u nas nie lubi a ja juz chyba zalapie sie na nowa porodowke ktora postawili i w lipcu maja ja otworzyc ale zawsze lepiej widziec mniej wicej co tam jest i jak to wyglada:tak:

Cześć laseczki :-)
Na kłucia pod żebrami to poleam Mż :-) (mniej żreć) tylko jak jak sie chce? Mnie też tak dźgało, ale zmieniłam dietę na bardziej gotowaną i przeszło, więc stopniowo wróciłam i dwa razy w tygodniu zjem smażone i nic mi nie jest.
Za to dziś boli mnie głowa :-( pół nocy nie przespałam i chyba dlatego. Juz przestaje wierzyć w to,że kiedykolwiek się wyspie :-)
Dziewczynki, pieknie wyglądacie w tych swoich sukniach, w ogóle jestescie piekne.

reklama
mal-gosia :-) sasiadko, u nas tez świeci słonce.
Patrze na moje suwaczki i zostały mi jeszcze dwa m-ce i 3 tygodnie do porodu :szok: a dopiero niecierpliwiłam się kiedy będzie 12 tydzień ciąży.

Do góry