Marcelinaa
Fanka BB :)
jesssus dziewczyny kopnijcie mnie, muszę jechać do Sklepu po kapustę, paprykę, cebule i inne duperele do zupy a tak mi się nie chce...........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet mi sie nie chce podnieść z kanapy....a do tego jakoś mnie mdli!!! wrrrr.. 
jutro bede wydzwaniać ciekawe na jaki termin bo jak za 3 mce to sie mogą ugryść!!kop w dupeczkęjesssus dziewczyny kopnijcie mnie, muszę jechać do Sklepu po kapustę, paprykę, cebule i inne duperele do zupy a tak mi się nie chce...........
i juz przestawałam gdzie nagle sobie zaczełam śrubki wkręcać ,że ja taka biedna z tym rozwarciem i krótką szyjką w domu sama leżę ,mężusia nie ma i znowu wyłam aż się zanosiłam :-(Oglądnełam jakiś filmik na HBO o pieku i znowu wryk
jeszcze szczypią mnie oczy -masakra jakaś to było silniejsze ode mnie -później stwierdziłam sama przed sobą,że zachowuję się jak jakaś wariatka
drugi raz mi się tak trafiło w ciąży -szok.Przyszła do mnie kumpelka kupiła mi kg.pięknych truskawek i już jest git:-) a na dodatek jeszcze dziś przed południem miałam jakieś skurcze przez 2 godź.teraz juz nie mam i mam nadzieję ,że się nie powtórzą