Oli.B
Fanka BB :)
flower ja ochraniacz założyłam dość późno, bo na początku to dziecko się nie rusza. A myślę, że ten bok najlepiej się sprawdza do póki dziecko samo nie zaczyna wstawać. potem wyciąga rączki i po kłopocie.Dzięki wielki dziewczyny za "streszczenie" reportażu z ddTvn - ja niestety siedzę w pracy, więc nie pooglądam. A mówią coś o opuszczanym boku w drewnianym? ja chciałam ze względu na moje problemy z kręgosłupem, ale jeżeli będę miała ochraniacze założone to chyba to mało praktyczne bo przy każdym opuszczaniu boku musiałabym odwiązywać...
Na początku po porodzie myślę, że dużo ułatwia, ja nie mam takiego i bardzo żałuję
mam ponoć 12 niedogodzin, plus szefowa wyjeżdza a młoda za młoda, żeby zostać sama............
, dobra duszo. Leżeć masz i pachnieć a nie po pracach się włóczyć 
a lekarz mówił jej, ze urodzi przed terminem i to nawet dwa tygodnie :-) Zaczynam sie zastanawiać jak to sie ma do tego, że moje dziecko jest (będzie) duze i że się wcześniej ma urodzić. Czy Wy się orientujecie jak to jest z tymi przesunięciami według USG ? czy to sie sprawdza? Ja mam młodego w 100% planowanego więc mi wychodzi mniej więcej na 8 sierpnia czyli zgodnie z ost. @, a według usg mam 31. 07.