• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny mam jakieś złe przeczucia co do MUCHY-ona już chyba od tygodnia się nie pokazywała na forum a wcześniej narzekała na skurcze-nie wie któraś z Was co się z nią dzieje,ma któraś z nią kontakt?????

reklama
asiacur zdrowia dla Filipa.

Faktycznie mucha długo się nie odzywa :confused:

A w sprawie mieszkania właśnie się wściekliśmy, bo podobały nam się dwa. Jedno było nowiutkie jeszcze nikt w nim nie mieszkał z okna widać morze , ale od 15 czerwca. A drugie to co wybraliśmy od 7 czerwca. A teraz koleś pisze, że od 12 czerwca. Więc jak tamto jeszcze jest wolne to zmienimy decyzję.

Dzień Dobry kobitki...pozdrawiam zza biurka w pracy z kawka w dłoni :)
Cos ostatnio widze ze narzekacie na zdrwowie...plecy bola, po schodach ciezko wejsc :) Może takie uroki L4 :P
Ja poki co tfu, tfu, czuje sie bardzo dobrze...ciepelko wplywa na mnie rewelacyjnie, jedynie zgaga czasem dokucza wieczorem ale da sie zyc.

LANa- 8 miesiac...prosze cie, zwolnij :)
dominic- pomyslnej walki z bólem reki :)
Marcelinaa- ty to masz dodatkowy motorek wiec ty i na 10 pietro bys wlazła :P

a czy ankaa odzywala sie po wizycie czy przegapiłam gdzies??

witam!
poczytałam was troche ale nie mam weny na pisanie ostatnio- leniwiec kwitnie!!
dzisiaj wizyta u diabetologa no i zobaczymy co powie:-(ale najpierw odsiedziec trzeba w kolejce ehhh jak ja tego nie lubie!
meggi mi brzuch tez twardnieje i juz nie pamietam kiedy był miekki wogóle mi wywaliło piłe, że szok z bartkiem chyba do porodu szlam to taki miałam:wściekła/y:ja chcem juz sierpien -ZDECYDOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj sie nalatałam i załatwianie spraw w goraczke dało w nocy sie odczuć - potworny ból pęcherza mały cisnął jak diabli!!!
stwierdzam , że ciąża z końcówka na jesień- zime była lepsza niż srodek lata no ale cóz trzeba i to przetrwać!!!

trzymajcie sie papa

No z muchą rzeczywiście coś musi się dziać, podejrzewam, że szpital:-(
Ja zapisałam się na rehabilitację na rwę kulszową od.... 20 czerwca. Pewnie sama się jej do tej pory pozbędę albo jakoś załagodzę ale takie są reali w NFZ:eek:

hej dziewczyny!
ja dziś poszłam do sklepu, żeby zakupić składniki na ciasto z truskawkami i się okazało, że wszystkie serki mascarpone są 2 dni po terminie i nie mieli żadnego dobrego :-( czy oni nie wiedzą, że kobietą w ciąży nie można takich rzeczy robić? ;-) myślałam że się tam popłaczę ze złości bo miało być tak pięknie, z ciastem miałam przywitać ukochanego, a teraz muszę jakoś przepis modyfikować ;-)

Witam się:)
Jakoś ostatnio codziennie czytywałam Was ale nie chciało mi się pisać:)
A teraz wyruszam do Wrocławia (wymyślone przed chwilą spontanicznie) zobaczyć moja maluteńką kuzyneczkę, no i mamę odwiedzić w końcu:) Takie wizytki są jednodniowe więc jutro wracam:) A jeszcze w Opolu muszę wypis ze szpitala odebrać bo jeszcze się okaże, że w tym tyg na kontrole do szpitala mam iść i co ja biedna zrobię:-D
Pozdrawiam wszystkich:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lana, z tego co pamiętam, to każda z nas po 30tygodniu ciąży ma obowiązkowe wizyty u gina co 2 tyg. Przynajmniej ja tak miałam i teraz pewnie też tak będzie.

Oli, dzięki. W czwartek już poślę Filipa do przedszkola.

A dziś sama mam debiut u niego w przedszkolu, hehehe... Jest piknik z okazji dnia dziecka i gram w przedstawieniu dla maluchów. Zdecydowanie mi się nie chce, ale cóż. Rodzice inni jakoś niechętni by się udzielać, więc wystąpię ja:-D Mam nadzieję, że tekstu nie zapomnę, bo byłaby lipa.;-)

Karolinkaz udanej wycieczki do Wrocka:tak:
Agulalula, a może jakiś inny serek? Ja wczoraj zrobiłam sernik na zimno z truskawkami i jest wyśmienity na to gorąco:tak: Polecam.
Agula, no lepsza ciąża na zimę, bo na ubrania się tyle nie wyda. Ja rodziłam Filipa w grudniu, a powiem szczerze, że puchłam tak, jakbym łaziła w środku lata. Ale jest chłodniej przynajmniej:tak: Ty też rodziłaś w zimie?
Marcelina, bo ci L4 cofną jak będziesz łaziła do pracy, hehehe ;-)Uważaj na życzliwych, hehehe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry