• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie upalnie :-)
Widze, że o boleściach piszecie,ufff a juz myslałam, że to tylko ja jestem taka obolałą ciężarówką :-D nie ma miejsca, które by mnie nie bolało :szok: ale cóż dwa miesiące wytrzymam, chyba :-D
Agulalula, ja czasem dodaje imperiał do śmietany 36% ubitej i tez jest dobre.

reklama
Czesc dziewczyny nie odzywalam sie bo nie otrzymalam zadnych dobrych wiesci w soobote jutro jade do wawy na konsultacje do szpitala bielanskiego. Caly czas spie zeby nie myslec bo wykorkuje ;(( czy ja od zycia chce duzooo 1 malenstwo nic wiecej. Chlopczyk ma zdrowa glowke serduszko ale z narzadami jest nie najelpiej. Ide dalej spac. zycze wam udanego dnia

Aniu tak mi przykro :-( ale może jeszcze nie jest nic przesądzone, czasami inny sprzęt wyklucza, to co "pokazał" jeszcze inny. Znam takie przypadki, dlatego trzeba wykonać kolejne badanie na innym sprzecie. Mysl pozytywnie, a my myslami jestesmy z Tobą. Trzymaj sie.

Aanka, bardzo mi przykro, ale trzeba być dobrej myśli. A kto ci polecił bielański w wawie? Mam nadzieję, że będziesz mieć konsultacje u dr Roszkowskiego ( o ile pracuje jeszcze w bielańskim). To najlepszy tam specjalista i wg wielu jednen z najlepszych w wawie od tzw. trudnych przypadków. Jakbyś chciała, to dam ci namiary do niego do prywatnego gabinetu. TRzymaj się kochana i nie załamuj. Trzeba wierzyć.

Aniu, trzymam kciuki, żeby nie były to poważne problemy, lub takie które da się wyleczyć..Też jestem myślami z Tobą.
A moja przyjaciółka prawdopodobnie ma puste jajo płodowe:-( Załamana jest..
Od wczoraj całe dnie biegam po mieście, muszę trochę przystopować, nogi mi puchną strasznie, celullit wylazł, uda mam dwa razy większe w obwodzie niż 2 tygodnie temu..:wściekła/y:

Aniu, trzymaj się dzielnie. Nie będę Ci pisać, żebyś się nie przejmowała, bo przejmować się i zamartwiać będziesz i to jest normalne. W tej całej trudnej sytuacji trzeba chyba trochę zawierzyć losowi i trochę medycynie, jak natura się nie wyrabia.

reklama
AANKA trzymam wielkie kciuki, koniecznie idz do innego specjalisty!

kurcze wiecej nie napisze bo zdycham, do kataru doszedl kaszel i bol gardla, kurde czuje ze to krtan bo trace glos.zaraz koncze prace ale nie wiem jak bedzie jutro...kurcze ma ktos jakis sposob na krtan/ gardlo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry