reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam serdecznie. I mnie nie było jakiś czas ale miałam problemy z kompem. Muszę powiedzieć, że niestety i ja się czuję kiepsko. Nie mam siły i mdli mnie. Nie ma reguły czy rano czy wieczorem. Okropność. Dobrze, że niedługo świeta i mozna będzie odpocząć. Posprzątałam troszeczke i przymierzam się do choinki, ale nie mam natchnienia. Pozdrawiam ...:-)

reklama
Witam sierpnióweczki kolejne:-)
Moniek ja też dzis mialam energie ale szok teraz jednak padam nie mam juz sily ale przynajmniej czysto i przyjemnie;-)

Witam ciężarówki ! jak czytam jakie macie obiawy - że już prawie każdą z Was mdli i wszystkim niedobrze , to się zaczynam martwić. Mi gorączka dziś nie odpuszcza najwyższa dziś to 37,7 i mega silny katar- jestem już tą chorobą wykończona :( spać nie mogę (choć bardzo chcę) bo nos zatkany i oddychać sie normalnie nie da:( przez to wszystko mam doła że może moja choroba wpłynąć na ciąże i psychicznie zdołowana jestem ... w poniedziałek jak będzie lepiej pójdę na betę, żeby się uspokoić przed świetami.

Agalula też jestem chora, więc doskonale Cię rozumiem:-(Katar, gardło boli strasznie...ogólnie masakra. Ale ciążowych objawów brak...to pewnie dlatego, że mój wynik bety jest bardzo niski:-( Dobrze chociaż, że moja mama zabrała naszą 4-letnią córcię na weekend do siebie, mogę trochę odsapnąć.

Dziewczyny, ja też nie mam żadnych objawów. Nic, kompletnie. Martwiłam się tym, ale stwierdziłam, że nie warto sie dołować, bo i tak na nic nie mam wpływu.

U nas choinka ubrana. To nasze pierwsze święta w nowym mieszkaniu. Choineczkę mąż mial kupić małą, a kupił wysoka i rozłożystą, tak, że nam ozdób i lampek zabrakło. Musimy dokupić.

My choinkę dopiero jutro ubieramy, musimy bombki dokupić, bo te z zeszłego roku potłukły nam nasze koty:-) A właśnie bardzo się zdziwiłam, w piątek odebrałam wyniki na tokso i wyszły mi ujemne, cieszę się, ale słyszałam że gorzej jest zarazić się w ciąży niż przed, więc teraz muszę bardzo uważać.
W poprzedniej ciąży czułam się fatalnie, a teraz zamiast się cieszyć że czuję się super to martwię się,że coś nie tak..babie to nie dogodzisz..:-D

my też mamy kota ale badań na tokso jeszcze nie robiłam - dopiero w poniedziałek zrobię.
jedyne z dzisiejszych objawów to popłakałam się na brzdąc w opałach.

:-D Ja mam jeden objaw :ogromny, wrażliwy biust:-) Zawsze był duży, ale teraz już miseczka F,co będzie pod koniec ciąży i podczas karmienia..już się boję;-)

reklama
szuszu888 ja mam też dziwne uczucie,że może być coś nie tak...muszę wytrzymac do środy-brzuszek już mniej boli-mam tylko leciutkie pobolewania jak na miesiączkę.Oj chyba za dużo o tym myślę...bazuka witamy!

Do góry