reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja zrobilam platki na mleku na sniadanko mi i synkowi. Zawsze robie tyle, zeby bylo akurat. A teraz nie dosc, ze zrobilam za duzo, to jeszcze Patryk nie zjadl do konca.... no i ktos to musial zjesc... Dobrze ze teraz na 2 sie rozklada to co zjadlam:-D

reklama
Ej dziewczynki jak tak patrze na wasze suwaczki to ja chyba jestem w najmlodszej ciazy, albo cos przeoczylam. W ktorym tyg i dn mialyscie juz takie konkretne mdlosci (jesli wogole)?? Tak pytam z ciekawosci bo wiem ze wszystko przedemna;-)

Witam wszystkich.:-)
I ja się do was dołączę bo z moich obliczeń wychodzi mi termin na koniec sierpnia.
Do lekarza idę dopiero po świętach, więc dopiero wtedy będę coś więcej wiedziała.
Pozdrawiam
Miłego dnia:-D

hej dziewczynki melduje sie po wizycie u lekaza mam dwa pecherzyki w jednym widac zarodek ma 6,2 mm a w drógim nie widac nic ale jeszcze raz potwierdzimy to 4/01/11 bo zrobi mi wtedy jeszcze jedno usg na leprzym sprzecie wg usg jestem w 6 t.c. wg ostatniego dnia miesiaczki w 8 t.c a teraz zmyka konczyc szykowania na wigilje bo w tym roku ja robie dla całej rodzinki :D

Wszystkiego najleprzego spokoju i radosci dla wszystkich sierpniówek na świeta zyczy Bogusia

reklama
Witaj mośka!
gusia gratulacje-może będą bliźniaki...Wyjaśni się w styczniu.
Mnie dopadły nudności-jakoś tak mnie mdli,jak zjem coś to przechodzi,ale nie na długo.

Do góry