reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Natkaa to super wieści. Ja wlasnie taka poduche chcę, skoro mowisz, że jest wygodna to ja sobie jednak nabede poszukam czy jest moze gdzies w skklepie dostepna, a jak nie to zamowie przez internet
Ja mam USG na 08.02, więc może tez już sie cosik dowiem co to za plec ;))

reklama
Hejka!

A ja dzisiaj byłam u lekarza,bo otrzymała moje badania krwi. Wszystlo w należytym porządku.. postanowiłam się trochę poruszać i przeszłam całe miasto,gdy w pewnej chwili zrobiło mi się ciemno przed oczami... :-( dobrze,że jestem już w domu i wygodnie leżę na kanapie.
Wymiotów na razie brak :-) apetytu - brak :-( energii - brak :-(
Pozdrawiam Was serdecznie !

Dziewczyny te poduchy -rogale są rewelacyjne -chodzi mi o te duże ,bo najpierw mama w ciąży korzysta ,a póżniej dzidzia .Pomocne przy karmieniu ,jak również gdy kładzimy malucha na łóżku to aby z niego nie spadł,to w koło niego rozkładamy rogala i jest bezpieczny

Natkaa witaj po przerwie, dobrze, że coraz lepiej u Ciebie i niech już tak zostanie :)
taycia oby już objawy na stałe odpuściły, też na to czekam ;-)
Chyba się zainteresuję tą poduchą skoro ją tak zachwlacie, Wygląda na wygodną. Trzeba na nią kupowac czy też szyć na wymiar poszewki czy jakoś daje się prać w całości?

Tonya-poduchy-rogale są również na allegro z różnym wypełnieniem-nie polecam styropianku w środku,i bywają również z poszeweczką na zameczek,którą można prać.

reklama
Do góry