reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam i chetnie wypilabym z wami poranna kawke ale pozostaje mi mieta :/ Słoneczko piekne dzis u nas wiec przesylam tym co go nie maja :)
Ciezka noc za nami B. pojechal z Niko do lekarza. Łagodna biegunka ktora ma od paru dni sie dzis w nocy gwaltownie zaostrzyla. A ja od tych "zapachow" i widokow tez w lazience pol nocy spedzilam....Kurcze nigdy nie bylam wrazliwa na takie rzeczy a teraz nie wiem co by bylo jakby B. nie bylo z nami.
Przepraszam ze o takich rzeczach przy sniadaniu ;-)buziaki dziewczynki

reklama
Ewa współczuję, najgorsze co może być to chore dziecko. :-( Czy to rotawirus jakiś??? Zdrowiejcie szybko.

Ja już po porannym spożyciu kanapeczek i kawy inki :-) Taki mam dobry humorek, słoneczko świeci pięknie jeszcze mi tylko brakuje jakiś +15 stopni i pączków w sadzie za oknem :-)

Pochwalę się pierwszą walentynką od K, ale mnie zaskoczył. Nigdy nie obchodziliśmy tego święta, a tu proszę
NASZYJNIK(KOLIA) | Biżuteria | W.Kruk - 1840 Biżuteria, pierścionki, zegarki, brylanty

Oli sliczny prezent :-) az zazdroszcze ma gest twoj mezczyzna.
Nie wiem czy to rotawirus, w sumie mogl zalapac rozne cuda w przedszkolu, zobaczymy co powie pani doktor.
mal - gosia rano juz robil kupke chyba sama woda bo nie mial czym, na wszelki wypadek ubralam mu pieluche na droge bo bylby problem w autobusie. Najlepsze jest to ze on po za tym to swietnie sie bawi i rozrabia. WIec sama juz nie wiem. Ja po tej nocy ledwo zyje a on pelen energii :-)

Witam z rana
Ja wlaśnie zjadlam budyń teraz popijam herbatką
Ewuś zdrowka dla malego i wytchnienia dla Ciebie:tak:
Ja wczoraj bylam zabiegana w poludnie mialam jeszce wizyte u ginki po przedlużenie L4, no ale stwierdziala że pobierze mi tez cytologie, bo dawno mialam no i zważyła mnie kurcze ważę pełne 60 kg czyli ok 2,5-3 kg do przodu:confused:, no ale powiedziala, ze to dobrze że cos przybieram na wadze. Musze też przynieść moja dokumentacje ortopedyczna dotyczącą operacji kregoslupa, by mi to lekarka zaznaczyla w karcie ciaży i skonsultować sie potem z ortopedą.
Po wizycie jak przyjechalam do domu czekał mnie obiadek, a raczej kolacja przygotowana przez mojego meża, no i oczywięscie kwiaty i cos slodkiego. Tak jakoś szybko minal mi wczorajszy dzień.

Witam sie po przerwie chwilowej - mam nadzieje, ze mnie pamietacie jeszcze... troche zestresowana jestem bo dzis wizyta i boje sie czy wszystko w porzadku... bo po tylu przejsciach to mam prawo sie bac.. teraz konczy sie ten najgorszy okres bo juz 12tc jest ale co sie tam podzialo przez te dwa tyg to kto wie...

Biedroneczka1980-to my podobne śniadanko konsumowałyśmy bo ja też budyniek wciągnełam o smaku śmietankowym:-)-pyszota!!!!
Ewa-wspólczuję i zdrówka dla malucha życzę
gosia:)-pewno ,że pamietamy:tak:nic sie nie martw wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki:tak:

gosia pewnie że pamiętamy :-) trzymamy kciuki &&&

biedroneczka też tyle mam do przodu :-)
Ewa tak ma gest i gust często też dostaję prezenty bez powodu
Dobrze to zbieram się do sprzątania

reklama
gosia - powodzenia na wizycie :)
ewa - mam nadzieję że to tylko takie chwilowe i szybko mu przejdzie.
biedroneczka - ja też mam 2,5 kg do przodu waga 59 :)

Do góry