reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
musisz sprawdzić na zwolnieniu jest wpisana w odpowiedzią rubryczkę 1 lub 2 ,które oznaczają ,że chory musi leżeć lub może chodzić,lub poprostu spytać lekarza

cokies wlasnie mam w rece swoje zwolnienie- jutro jade je zawiezc do pracy , dokladnie chodzi o punkt 12"wskazania lekarskie" i tam najlepiej by bylo jakbys miala wpisana 2- chory moze chodzic

też miałam kod '2' - może chodzić, ale to nic nie zmieniło. Skontrolowali - nie było mnie - zawiesili świadczenie do wyjaśnienia. Także z ta '2' to wcale nie jest tak kolorowo. To, że się ma 2, to nie znaczy, że można chodzić po marketach i grać ZUSowi na nosie:D

Dzien dobry słonecznie;) hih ja właśnie po śniadanku;)) słonko ślicznie świeci .. Oli chyba jednak będzie ta wiosna szybciej;)miłego dnia kochane odezwę sie pozniej ;)

reklama
Witajcie kobitki :-) u mnie powoli, baaaardzoooooo nieśmiało zaczyna wychodzić słoneczko,temperatura -1 :-(kiedy będzie cieplej??????:wściekła/y:
Mój maluch tak codziennie fika i puka ,że nie muszę nawet przykładać ręki do brzucha aby go poczuć,nawet w nocy go czuję :-) a taki z niego pływak ,że jak jeszcze tydzień temu siedział tylko po prawej stronie i po środku to teraz pływa od prawej do lewej:-D.
Wspaniałe uczucie:tak:,gdy tak daje o sobie znać to jestem spokojniejsza bo wiem ,że wszystko jest O.K

Do góry