reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzieki :)
czyli nie jestem sama..z odczuciami.. ale to chyba jakaś ściema z tą bezbolesnością, bo skurcz to skurcz, jak może być bezbolesny?
Chyba byśmy go wtedy nie czuły?

reklama
Marcelina, w czwartek pytałam o to gina, powiedział że to macica jest przyczepiona na jakichś więzadłach i jak się rozciąga to to wtedy kuje, ciągnie itd. Mnie tak ostatnio bolało, że chodziłam zgarbiona..

a ja własnie skończyłam sprzatanko..;) i teraz się delektuje pysznym kakao...i smacznymi ciasteczkami;):)

reklama
a ja wróciłam od fryzjera mojego psa z kwitkiem,bo fryzjerka zaciełą się nożyczkami gdy strzygła jakiegoś pieska i to tak niefortunnie ,że założyli jej kilka szwów i idę dopiero w czawartek -a myślałam ,że moja Nelka będzie juz dzisiaj "laska":-D.Taka była już przygotowana mąż ją wczoraj wykompał a ja dziś rano całą wyczesałam no i dupka tra czekać do czwartku:-(.
Dziewczyny ja wczoraj też miałam takie kłucie z prawej strony takie regularne skurcze,niezbyt przyjemne i po 20 min.wziełam nospe i się położyłam i mi przeszło.

Do góry