reklama
anna2101 u mnie jest dokładnie na odwrót .. dziś mam dzień pełen roboty..
hihh muszę mieszkanko wysprzątać i wkoncu zrobić porządek w szafie z ciuchami..
no i musze posciel przebrac.. bo mezus jzu zdrowy to trza te zarazki wyprac.. 
nadzieja!
Fanka BB :)
Witam dziewcyzny
Długo mnie nie było :-( nie mam szans Was nadrobić
Mam nadzieje że u każdej z Was wszystko oki
i że pocieszki zdrowo rosną 
. Zauważyłam że wielka przewaga chłopczyków
:-).
...zabieram się za ostre czytanie forum bo mam straszne tyły
!
Pozdrawiam mocno ! Jeszcze się odezwe

...zabieram się za ostre czytanie forum bo mam straszne tyły
Pozdrawiam mocno ! Jeszcze się odezwe

Oli.B
maggie ja czasem chodzę i nie patrzę jaka jest woda, są lekarze którzy nie polecają bo infekcję można złapać. Ale mój nie widzi przeciwskazań. Mój synek miał miesiąc jak był pierwszy raz, także myślę że spokojnie można chodzićDziewczyny, czy któraś z Was chodzi na basen? Czy to ma znaczenie teraz czy woda jest chlorowana czy ozonowana?
T
taycia
Gość
Cześć!!
Witam Nadzieja! - no już dawno Cię nie było,ale witamy z powrotem :-)
Ja dzisiaj bardzo dużo rzeczy mam do robienia, więc tylko witam się z Wami serdecznie po śniadanku i zaraz zmykam do ogarniania mieszkanka,chociaż tak mi się nie chcę,że aż muszę się napić kawy.
Maggie - smutno,że musicie zmieniać datę ślubu,ale są ważne rzeczy i ważniejsze. Życzę Twojej Mamci dużo siły i zdrówka i zmówię za nią zdrowaśkę dzisiaj.
Jak tam z tą Waszą wagą kochane? ja jak zaszłam w ciążę miałam 55 kg... ostatnio (3 dni temu) ważyłam się i ucieszyłam,bo zobaczyłam 57,6 kg,a teraz znowu wróciłam do 56,8 kg.. gdzieś wyczytałam,że powinno się teraz pzybierać 0,5 kg na tydzień,a u mnie coś kiepsko .... a jem normalnie :-)
Miłej soboty :-)
Witam Nadzieja! - no już dawno Cię nie było,ale witamy z powrotem :-)
Ja dzisiaj bardzo dużo rzeczy mam do robienia, więc tylko witam się z Wami serdecznie po śniadanku i zaraz zmykam do ogarniania mieszkanka,chociaż tak mi się nie chcę,że aż muszę się napić kawy.
Maggie - smutno,że musicie zmieniać datę ślubu,ale są ważne rzeczy i ważniejsze. Życzę Twojej Mamci dużo siły i zdrówka i zmówię za nią zdrowaśkę dzisiaj.
Jak tam z tą Waszą wagą kochane? ja jak zaszłam w ciążę miałam 55 kg... ostatnio (3 dni temu) ważyłam się i ucieszyłam,bo zobaczyłam 57,6 kg,a teraz znowu wróciłam do 56,8 kg.. gdzieś wyczytałam,że powinno się teraz pzybierać 0,5 kg na tydzień,a u mnie coś kiepsko .... a jem normalnie :-)
Oli.B
ja zaczynałam od 41 kg, a teraz 45,6Jak tam z tą Waszą wagą kochane? ja jak zaszłam w ciążę miałam 55 kg... ostatnio (3 dni temu) ważyłam się i ucieszyłam,bo zobaczyłam 57,6 kg,a teraz znowu wróciłam do 56,8 kg.. gdzieś wyczytałam,że powinno się teraz pzybierać 0,5 kg na tydzień,a u mnie coś kiepsko .... a jem normalnie :-)
reklama