reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie z rana :)
Ja dopiero wstalam... jem sniadanko i pije pyszna owocowa herbatke :)
Dzisiejszy dzien zapowiada sie nudnie... nie ma co robic :(:/

reklama
anna2101 u mnie jest dokładnie na odwrót .. dziś mam dzień pełen roboty..;) hihh muszę mieszkanko wysprzątać i wkoncu zrobić porządek w szafie z ciuchami..;) no i musze posciel przebrac.. bo mezus jzu zdrowy to trza te zarazki wyprac.. :)

No jak trzeba to trze... bylebyscie tylko wy sie nierozchorowali tam :)
Ja staram sie wymyslic jakies zajecie... najchetniej to bym pojechala po jakis ciuszek dla malenstwa... ale chyba wole nie zapeszac :D

Witam dziewcyzny :) Długo mnie nie było :-( nie mam szans Was nadrobić :szok: Mam nadzieje że u każdej z Was wszystko oki :) i że pocieszki zdrowo rosną :):). Zauważyłam że wielka przewaga chłopczyków :) :-).
...zabieram się za ostre czytanie forum bo mam straszne tyły :(:( !

Pozdrawiam mocno ! Jeszcze się odezwe :tak:

Dziewczyny, czy któraś z Was chodzi na basen? Czy to ma znaczenie teraz czy woda jest chlorowana czy ozonowana?
maggie ja czasem chodzę i nie patrzę jaka jest woda, są lekarze którzy nie polecają bo infekcję można złapać. Ale mój nie widzi przeciwskazań. Mój synek miał miesiąc jak był pierwszy raz, także myślę że spokojnie można chodzić

maggie78 mi lekarz mówił ze basen jest dozwolony.. ale kurcze nie pytałam o wodę.. będę musiała zapytać teraz we wtorek jak będę na wizycie;)

Cześć!!

Witam Nadzieja! - no już dawno Cię nie było,ale witamy z powrotem :-)
Ja dzisiaj bardzo dużo rzeczy mam do robienia, więc tylko witam się z Wami serdecznie po śniadanku i zaraz zmykam do ogarniania mieszkanka,chociaż tak mi się nie chcę,że aż muszę się napić kawy.
Maggie - smutno,że musicie zmieniać datę ślubu,ale są ważne rzeczy i ważniejsze. Życzę Twojej Mamci dużo siły i zdrówka i zmówię za nią zdrowaśkę dzisiaj.

Jak tam z tą Waszą wagą kochane? ja jak zaszłam w ciążę miałam 55 kg... ostatnio (3 dni temu) ważyłam się i ucieszyłam,bo zobaczyłam 57,6 kg,a teraz znowu wróciłam do 56,8 kg.. gdzieś wyczytałam,że powinno się teraz pzybierać 0,5 kg na tydzień,a u mnie coś kiepsko .... a jem normalnie :-)

Miłej soboty :-)

Jak tam z tą Waszą wagą kochane? ja jak zaszłam w ciążę miałam 55 kg... ostatnio (3 dni temu) ważyłam się i ucieszyłam,bo zobaczyłam 57,6 kg,a teraz znowu wróciłam do 56,8 kg.. gdzieś wyczytałam,że powinno się teraz pzybierać 0,5 kg na tydzień,a u mnie coś kiepsko .... a jem normalnie :-)
Miłej soboty :-)
ja zaczynałam od 41 kg, a teraz 45,6

reklama
taycia-ja jak zaczelam waqzylam 52 kg. teraz waze okolo 56kg... lekarz powiedzial mi ze troche za duzo mi przybylo :) hehehe...
i jakies chore dietki musialam wprowadzic i nie ma zmiłuj :(

Do góry