reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
ja po wizycie u lekarza ogolnego

i jeszcze na dokladke maz mnie wkurza- nie chce sie kochac:wściekła/y:, pozniej znow pojedzie na dwa tyg w delegacje i lipa, a jakie on ma humory normalnie jak przyslowiowa baba w ciazy - to nawet ja tak nie mam!

heh karolap nie martw się u mnie podobnie i się zastanawiam czy M zmęczony i nie daje rady czy z tym brzuszkiem już go nie pociągam ale cóż widze ze nie ja jedna borykam się z tym:)

hihi ja tez mam wieksza ochote ;) B. przeszczesliwy, tylko teraz mamy celibat przez ta wredna grzybice :wściekła/y:
Marcelina kochana nie przejmuj sie ze zostawilas kolezanki bo kazda z nich zrobilaby to samo dla dobra wlasnego dziecka wiec zrozumieją :)
cokies - domyslam sie jestes farmaceutka - fajnie miec tu specjalistke :-)
Ale pojadlam czerwonych winogron :) mniam mniam

Wiem i przepraszam za takie intymne pytania,ale odczuwacie wszystko normalnie czy jakby jesteście o wiele bardziej podatne / wrażliwe?
Bo ja nigdy tak nie miałam ,a teraz mam i mi się nie podoba :-:)-(

Tez mam większe libido, maz niestety jak pracuje nie zawsze :-D:-D ja bym mogła i codziennie hehehe, co do wrazliwości to byc może tez bardziej jestem wrazliwa na pieszczoty. Niestety mam bardzo tkliwe piersi i jesli juz jakies ich pieszcoty to delikatne:-:)-(, a mąż to chętnie by tych pooowiekszonych krągłości sobie podotykał i intensywnie pomasowal hehehe:confused:

taycia tez tak mam :) i wyczytalam ze to normalne w 2 trymestrze bo wszystko tam jest bardziej ukrwione i nawilżone, dlatego silniejsze sa doznania, pozatym B. mowi ze jestem teraz "ciasniejsza". Nie wiem czemu ale jemu sie podoba, mnie zreszta tez :)

Biedroneczka - też mam wrażliwe piersi,ale najbardziej tam na dole...:-(
Ewa - to mnie pocieszyłaś,bo szukałam w internecie na ten teamt i nic nie mogłam znaleźć. Tak mi też Mąż tłumaczył,że pewnie bardziej ukrwione,ale cholerka nie podoba mi się to!!!! :/ i jak tu odczuwać przyjemność ?
Dziękuję Wam za odpowiedzi :-)

ale naprodukowałyście przez cały dzień:)!
Marcelina zdrowia życzę!

tonya gratuluję chłopca:) Kolejny,hehe. A Ty nie mówiłaś,że chcesz dziewczynkę:)?

A ja dzisiaj goniłam po lekarzach:( Wczoraj wyszła mi taka okropna wysypka na rękach, która niesamowicie piekła i swędziała.. więc dzisiaj poszłam do lekarza pierwszego kontaktu, ten mnie wysłał do poradni dermatologicznej a stamtąd do ginekologa bo jak to lekarz powiedział lepiej sprawdzić czy wszystko ok. Niestety dzidzi nie widziałam ale serduszko pięknie bije:)
I przytyłam 3,7kg od początku ciąży. Powiedziałam pielęgniarce ,że jest bez serca ,że chce mnie ważyć po tłustym czwartku:)

A co do lekarzy to rzeczywiście różne opinie na różne tematy o czym miałam okazję przekonać się dzisiaj. Lekarz pierwszego kontaktu wysłał mnie do poradni dermatologicznej i powiedział,że muszą mi tam dać zastrzyk ze sterydami bo ta wysypka jest niebezpieczna w ciąży a w poradni mi powiedzieli,że absolutnie w ciąży sterydów nie można. I komu ma wierzyć zwykły laik?
To samo było wczoraj. Moja mama miała pierwszą chemię i 1 lekarka jej powiedziała,że absolutnie nie może mieć ze mną kontaktu bo może nawet dojść do uszkodzenia płodu a 2 inne,że to w ogóle nie ma wpływu, Po prostu paranoja.

I chyba będziemy musieli przełożyć datę ślubu bo akurat 14 kwietnia mama ma chemię:( Ale jej zdrowie najważniejsze.
To chyba tyle u mnie:) Ale się rozpisałam..

reklama
a ja se leżę.. wciąż se leżę.. mąż mi zrobił to mleko z czosnkiem.. pewnie walę jak smok wawelski ale co mi tam ;)
mój stan bez zmian.. ale to chyba dobrze , że nie gorzej ;)

o 20 walka o widza w Tv hehe
na polsacie epoka lodowcowa, na tvn madagaskar 2 a na jedynce wall-e hehehe

o 2145 gothika na polsacie- polecam

kurczę.. z nudów to aż Wam programem TV rzucam :-D

Zdrowej i spokojnej nocy dziewczynki !

Do góry