reklama
cokies
Fanka BB :)
ja po wizycie u lekarza ogolnego
i jeszcze na dokladke maz mnie wkurza- nie chce sie kochac, pozniej znow pojedzie na dwa tyg w delegacje i lipa, a jakie on ma humory normalnie jak przyslowiowa baba w ciazy - to nawet ja tak nie mam!
heh karolap nie martw się u mnie podobnie i się zastanawiam czy M zmęczony i nie daje rady czy z tym brzuszkiem już go nie pociągam ale cóż widze ze nie ja jedna borykam się z tym
cokies
Właśnie sie prawie popłakalam, bo poczulam jak cos mi sie przewraca w brzuchu), takie dziwne uczucie tak jakby cos mi robiło fikolki
), poczułam dwa razy
)
wow super gratuluje Ci:-)
powiększa sie grono mateczek odczuwających ruchy maluszka
hihi ja tez mam wieksza ochote
B. przeszczesliwy, tylko teraz mamy celibat przez ta wredna grzybice 
Marcelina kochana nie przejmuj sie ze zostawilas kolezanki bo kazda z nich zrobilaby to samo dla dobra wlasnego dziecka wiec zrozumieją
cokies - domyslam sie jestes farmaceutka - fajnie miec tu specjalistke :-)
Ale pojadlam czerwonych winogron
mniam mniam

Marcelina kochana nie przejmuj sie ze zostawilas kolezanki bo kazda z nich zrobilaby to samo dla dobra wlasnego dziecka wiec zrozumieją
cokies - domyslam sie jestes farmaceutka - fajnie miec tu specjalistke :-)
Ale pojadlam czerwonych winogron
T
taycia
Gość
Wiem i przepraszam za takie intymne pytania,ale odczuwacie wszystko normalnie czy jakby jesteście o wiele bardziej podatne / wrażliwe?
Bo ja nigdy tak nie miałam ,a teraz mam i mi się nie podoba :-
-(
Bo ja nigdy tak nie miałam ,a teraz mam i mi się nie podoba :-
biedroneczka1980
Tez mam większe libido, maz niestety jak pracuje nie zawsze 
ja bym mogła i codziennie hehehe, co do wrazliwości to byc może tez bardziej jestem wrazliwa na pieszczoty. Niestety mam bardzo tkliwe piersi i jesli juz jakies ich pieszcoty to delikatne:-
-(, a mąż to chętnie by tych pooowiekszonych krągłości sobie podotykał i intensywnie pomasowal hehehe

taycia tez tak mam
i wyczytalam ze to normalne w 2 trymestrze bo wszystko tam jest bardziej ukrwione i nawilżone, dlatego silniejsze sa doznania, pozatym B. mowi ze jestem teraz "ciasniejsza". Nie wiem czemu ale jemu sie podoba, mnie zreszta tez 
T
taycia
Gość
Biedroneczka - też mam wrażliwe piersi,ale najbardziej tam na dole...:-(
Ewa - to mnie pocieszyłaś,bo szukałam w internecie na ten teamt i nic nie mogłam znaleźć. Tak mi też Mąż tłumaczył,że pewnie bardziej ukrwione,ale cholerka nie podoba mi się to!!!! :/ i jak tu odczuwać przyjemność ?
Dziękuję Wam za odpowiedzi :-)
Ewa - to mnie pocieszyłaś,bo szukałam w internecie na ten teamt i nic nie mogłam znaleźć. Tak mi też Mąż tłumaczył,że pewnie bardziej ukrwione,ale cholerka nie podoba mi się to!!!! :/ i jak tu odczuwać przyjemność ?
Dziękuję Wam za odpowiedzi :-)
ale naprodukowałyście przez cały dzień
!
Marcelina zdrowia życzę!
tonya gratuluję chłopca
Kolejny,hehe. A Ty nie mówiłaś,że chcesz dziewczynkę
?
A ja dzisiaj goniłam po lekarzach
Wczoraj wyszła mi taka okropna wysypka na rękach, która niesamowicie piekła i swędziała.. więc dzisiaj poszłam do lekarza pierwszego kontaktu, ten mnie wysłał do poradni dermatologicznej a stamtąd do ginekologa bo jak to lekarz powiedział lepiej sprawdzić czy wszystko ok. Niestety dzidzi nie widziałam ale serduszko pięknie bije
I przytyłam 3,7kg od początku ciąży. Powiedziałam pielęgniarce ,że jest bez serca ,że chce mnie ważyć po tłustym czwartku
A co do lekarzy to rzeczywiście różne opinie na różne tematy o czym miałam okazję przekonać się dzisiaj. Lekarz pierwszego kontaktu wysłał mnie do poradni dermatologicznej i powiedział,że muszą mi tam dać zastrzyk ze sterydami bo ta wysypka jest niebezpieczna w ciąży a w poradni mi powiedzieli,że absolutnie w ciąży sterydów nie można. I komu ma wierzyć zwykły laik?
To samo było wczoraj. Moja mama miała pierwszą chemię i 1 lekarka jej powiedziała,że absolutnie nie może mieć ze mną kontaktu bo może nawet dojść do uszkodzenia płodu a 2 inne,że to w ogóle nie ma wpływu, Po prostu paranoja.
I chyba będziemy musieli przełożyć datę ślubu bo akurat 14 kwietnia mama ma chemię
Ale jej zdrowie najważniejsze.
To chyba tyle u mnie
Ale się rozpisałam..
Marcelina zdrowia życzę!
tonya gratuluję chłopca
A ja dzisiaj goniłam po lekarzach
I przytyłam 3,7kg od początku ciąży. Powiedziałam pielęgniarce ,że jest bez serca ,że chce mnie ważyć po tłustym czwartku
A co do lekarzy to rzeczywiście różne opinie na różne tematy o czym miałam okazję przekonać się dzisiaj. Lekarz pierwszego kontaktu wysłał mnie do poradni dermatologicznej i powiedział,że muszą mi tam dać zastrzyk ze sterydami bo ta wysypka jest niebezpieczna w ciąży a w poradni mi powiedzieli,że absolutnie w ciąży sterydów nie można. I komu ma wierzyć zwykły laik?
To samo było wczoraj. Moja mama miała pierwszą chemię i 1 lekarka jej powiedziała,że absolutnie nie może mieć ze mną kontaktu bo może nawet dojść do uszkodzenia płodu a 2 inne,że to w ogóle nie ma wpływu, Po prostu paranoja.
I chyba będziemy musieli przełożyć datę ślubu bo akurat 14 kwietnia mama ma chemię
To chyba tyle u mnie
reklama
Marcelinaa
a ja se leżę.. wciąż se leżę.. mąż mi zrobił to mleko z czosnkiem.. pewnie walę jak smok wawelski ale co mi tam 
mój stan bez zmian.. ale to chyba dobrze , że nie gorzej
o 20 walka o widza w Tv hehe
na polsacie epoka lodowcowa, na tvn madagaskar 2 a na jedynce wall-e hehehe
o 2145 gothika na polsacie- polecam
kurczę.. z nudów to aż Wam programem TV rzucam
Zdrowej i spokojnej nocy dziewczynki !
mój stan bez zmian.. ale to chyba dobrze , że nie gorzej
o 20 walka o widza w Tv hehe
na polsacie epoka lodowcowa, na tvn madagaskar 2 a na jedynce wall-e hehehe
o 2145 gothika na polsacie- polecam
kurczę.. z nudów to aż Wam programem TV rzucam

Zdrowej i spokojnej nocy dziewczynki !