reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Was to nie ma co opuszczać, bo później niezła lekturka do nadrobienia;)

Dziewczyny któraś pisała tu o przodującym łożysku, czy jeżeli mam napisane łożysko na przedniej ścianie to jest to samo?:confused: Bo nie dostałam od ginka zakazu przytulanek i nakazu odpoczywania, nic mi też nie wiadomo o możliwości czekającej cesarki. A po porodzie miałam dodatkowo łyżeczkowanie. Kurka a może poprostu te dwa terminy to nie to samo? pomóżcie!

Ja dopiero po szkole, padnięta. Jutro lebruje:tak:

reklama
karolaola, z tego co wiem, to jest to coś innego. Łożysko może być na ścianie przedniej, tylnej, bocznej. To jest ok. Jak jest z przodu - możesz odczuwać słabiej ruchy. Niektóre dziewczyny twierdza, że w pewnych partiach brzucha były w ogóle niewyczuwalne.
A przodujące, to łożysko, które znajduje się dość nisko - blisko szyjki.
Mam nadzieję, że czegoś nie pomyliłam;).

Ostatnia edycja:
karolaola to nie to samo więc nie masz się czym martwić. Tak jak napisała już mucha_nie_siada łożysko przodujące leży praktycznie na samym dole macicy i przykrywa ujście czyli jest bardzo blisko szyjki macicy. To że miałaś łyżeczkowanie to nic nie znaczy, bo na pewno do czasu obecnej ciąży wszystko zdążyło się odbudować tam w środku a ja zaszłam w ciąże 3 tygodnie po zabiegu i jak to wyczytałam już wcześniej nie miało się po prostu do czego przyczepić :-( Jak moja gin mi o tym mówiła to od tego czasu boję się dużo chodzić bo mam głupie schizy że mi ono wypadnie :szok:

Dzień dobry w sobotni słoneczny poranek;) ooo pierwsza jestem normalnie nie możliwe;) hihih tradycyjnie przy śniadanko':) spać już nie mogę;)mężuś już do pracy pojechał z rana;) hihi miłego dnia ;*

ahh dziewczyny o ile dobrze kojarzę to dziś Dzień Teściowej ;) hahaha moja nie zasłużyła nawet an życzenia;)

Ostatnia edycja:
maggie- przykro mi że musisz przekładać może się znajdzie termin godny, zdrowia życzę twojej mamie..

ja też spać nie moge, ale dziś kolejny dzień słoneczny:) kończy się tydzień i leci kolejny i do przodu do wiosny i do rozwiązania:)

Monila-moja teściowa też nie zasłużyła na życzenia, witaj w klubie:)

Dzień dobry:)
moja teściowa tez nie zasłużyła na życzenia! Wczoraj powiedziała do mojego M. ,że dobrze,że przekładamy ślub bo tak w poście to bez sensu. Nieważne ,że to cywilny i nie będzie imprezy ale swoje 3 grosze musi dorzucić. Masakra!

cześć dziewczynki:-)-u mnie jak zwykle nad morzem zimno i ponuro :wściekła/y: -gdzie ta wiosna????:-(
Ja już po sniadanku ale pewnie chwila nie minie a znowu coś podjem:-D.Za chwilę jade zawieść psa do fryzjera bo wygląda jak kulka :-Dtak zarosła przez zimę ,miałam się wstrzymać z tym fryzjerem aż zrobi się cieplej ale nie mogę już na nią patrzeć wygląda jak kupa kłaków i jeszcze pół trawnika do domu ze spaceru przynosi:tak:.
Mam nadzieję ,że może póżniej się jeszcze wypogodzi:tak:

reklama
ja właśnie oglądam powtórkę moich seriali.. i potem zmykam sprzątać..;) hih u mnie dziś słonecznie ale i wietrznie... taki wiatek ze normalnie masakra..;)

Lana kochana ja tez posyłam ci duzo słonko ale bez wiaterku:)

Do góry