reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mi mąż zawsze serwuje bulion z duuużą ilością czosnku, wypijam na wieczór, wedruję pod kołdrę i rano jak nowo narodzona:)

[
powiedz mi jakie masz objawy, to postaram się więcej pomóc
[/QUOTE]

dzięki !!!
no więc boli mnie gardło i jest wyraźnie powiększone, mam masakryczny katar z nosa, nadprodukcję śliny (ale to przez gardło), bóle mięśni i co najgorsze jestem placek.
W sensie, nie mam siły, bolą mnie mięśnie, po wysmarkaniu się kręci mi się w głowie, i czuję się jakbym miała gorączke.
Gorąco mi ogólnie, poliki mam czerwone, gorąco mi w oczy jak ja to nazywam, ale gorączki nie mam na termometrze.

Marcelina jak nie masz temperatury to nie ma sensu brac paracetamolu, polecalabym czosnek to osscillococillum ewentualnie ciepła herbatka z cytryna i lezenie w łóżeczku, grypa niestety ma to do etgo że trza ja wyleżeć. Jesli masz obfity katar to nie polecam ciepłego mleka z miodem, zwieksza ono wydzielanie wszelkich sluzów i płynów komórkowych na zewnatrz typu wlaśnie sluz w płucach i katar w nosie
A ja polecam tez syrop z cebuli ale z dodatkiem zabku czosnku, działa nieźle, na początku ciąży ttylko nim sie kurowałam

Ostatnia edycja:
Marcelina dziewczyny maja racje,duzo czosnku,mleko,miodek,syrop z cebuli..kolderka ,na goraczke paracetamol i bedziesz jak nowa.Nie ma co sie faszerowac..i nawet zastanawiac.:-)

Dzięki Kochane, dzięki że ze mną wytrzymujecie i kopiecie mnie w zadek porządnie hehe

ja to widzę, że ja bym chciała jak zawsze, wziąć coś i się nie męczyć i mieć z głowy.. a tu wychodzi na to.. że leżenie mnie czeka i tyle..

hej dawno mnie nie było -ale jakie to ma zanczenie;/
Przez kilka dni was próbowałam nadrobic i sie w koncu udało, dyskusje rewelacyjne były....

Ja dzis wizyta późnym popołudniem.. może zobzcymy kto tam mieszka? chciałam dziewczynke ale czuje i wszyscy mowia ze chłopak bedzie:-D
nadal pracuje i mam trochę metlik w głowie w zwiazku ze ślubem w swita zaczynam miec wątpliwości czy to dobry termin i czy to co jest w planach rzeczywiscie chce tak/ przyjecie/ ehh jednak baby to maja nasrane w głowach....:wściekła/y:
dobra laseczki zycze miłego popołudnia ja zmykam po małego do przedszkola - dziś bedzie przeszczęliwy bo go w końcu mama odbierze anie dziadki;-)
pozdrawiam

Ja jak miałam grypę mierzyłam temp. w ustach i ciągle 37 i nic więcej, a oczy też miałam gorące i czułam się fatalnie, więc wsadziłam termometr pod pachę a tam 39st:szok: Nie wiem czemu w ustach mi nie wyszła;-)

reklama
agu_la no to trzymamy kciuki za wizytę i daj nam później znać co i jak;)

a mnie znowu zgaga meczy...;/

Ostatnia edycja:
Do góry