ale naprodukowałyście przez cały dzień

!
tonya gratuluję chłopca

Kolejny,hehe. A Ty nie mówiłaś,że chcesz dziewczynkę

?
A ja dzisiaj goniłam po lekarzach

Wczoraj wyszła mi taka okropna wysypka na rękach, która niesamowicie piekła i swędziała.. więc dzisiaj poszłam do lekarza pierwszego kontaktu, ten mnie wysłał do poradni dermatologicznej a stamtąd do ginekologa bo jak to lekarz powiedział lepiej sprawdzić czy wszystko ok. Niestety dzidzi nie widziałam ale serduszko pięknie bije
I przytyłam 3,7kg od początku ciąży. Powiedziałam pielęgniarce ,że jest bez serca ,że chce mnie ważyć po tłustym czwartku
A co do lekarzy to rzeczywiście różne opinie na różne tematy o czym miałam okazję przekonać się dzisiaj. Lekarz pierwszego kontaktu wysłał mnie do poradni dermatologicznej i powiedział,że muszą mi tam dać zastrzyk ze sterydami bo ta wysypka jest niebezpieczna w ciąży a w poradni mi powiedzieli,że absolutnie w ciąży sterydów nie można. I komu ma wierzyć zwykły laik?
To samo było wczoraj. Moja mama miała pierwszą chemię i 1 lekarka jej powiedziała,że absolutnie nie może mieć ze mną kontaktu bo może nawet dojść do uszkodzenia płodu a 2 inne,że to w ogóle nie ma wpływu, Po prostu paranoja.
I chyba będziemy musieli przełożyć datę ślubu bo akurat 14 kwietnia mama ma chemię

Ale jej zdrowie najważniejsze.
To chyba tyle u mnie

Ale się rozpisałam..