• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

siemanko.
Ja dziś się trochę ruszyłam z wyrka.. i poszłam na 20 min na spacer.
Najbardziej mnie drażnią wieczory, bo wtedy plackowacieje i padam, może dzis będzie lepiej.
Jutro jeszcze nie idę do pracy..

Co do baraszkowania to ja mam jeden problem.
Praktycznie możemy to robić tylko "po bożemu" bo inaczej to niezbyt przyjemne, moje wszystkie ulubione pozycje- na razie zakurzone..

A skoro tak sobie już szczerze gadamy to zapytam Was o coś jeszcze.
Chodzi o wypróżnianie się.
Udaje mi się raz na 3 dni wypróżnić, ale tak dziwinie- bo od momentu kiedy poczuję , "że mi się chce" mam niewiele czasu na wprowadzenie tego w życie. Rozumiecie mnie? Jesssus ale to krępujące :baffled:

reklama
Witam Dziewczyny :)

Jeśli chodzi o ruchy maleństwa to czasem mam jakieś dziwne odczucia w brzuszku ale nie wiem dokładnie co mam czuć i cieżko mi to porównać do ruchów :/ coś czasem czuje ale nie jest to na tyle silne żebym mogła być na 100%pewna ... Bede jeszcze cierpliwie czekać :). Gratuluje wszystkim dziewczyną mocnych i pewnych ruchów :):) Mam nadzieje że jeszcze troszke i ja bede się mogła nimi pochwalić :)

Zycze miłego niedzielnego wieczoru :):) :tak:

Mąż mi kazał jeść jogurty i o dziwo potrafiłam wypróżnić się raz dziennie,ale teraz znowu powrócił mój nawyk,że załatawiam się raz na dwa, trzy,a czasem cztery dni co jest według niego niedobrze. I tak jak Ty Marcelinaa muszę iść i koniec,bo tak ciśnie :-):-)
A jeśli mówimy o intymnych sprawach.. ta wystająca intymna rzecz z przodu.. nie zmieniła Wam się? bo ja i tam jestem bardzo wrażliwa..aż tak,że czasami nie ma opcji szczytować :-(:-(

Ja z wypróżnianiem nie mam problemu, często nawet 2,3 razy dziennie, ale zupełnie jak Wy jak przyszpili to koniec;)
Taycia mi też się co nieco zmienilo i myślałam, że tylko mi sie wydaje, ale chyba nie...

reklama
Ja z wypróżnianiem nie mam problemu, często nawet 2,3 razy dziennie, ale zupełnie jak Wy jak przyszpili to koniec;)
Taycia mi też się co nieco zmienilo i myślałam, że tylko mi sie wydaje, ale chyba nie...

Ufff..to dobrze,że nie tylko mi się zmieniło,bo już zamierzałam spytać gino czy to normalne....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry