• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny ponieważ musia, która redagowała listę sierpniowych mam gdzieś nam zniknęła (wygląda na to, że zlikwidowała konto) proponuję, żeby zmiany na tej liście lub dopisywanie nowych osób powierzać moderatorkom

Jestem za:)

Ja nie jestem w stanie nic dzisiaj zjeść bo tak się wczoraj nażarłam (innego słowa nie mogę użyć:) na tych chrzcinach,że cały tydzień mam nadrobiony.
Więc piję poranną kawkę:)
U mnie też piękne słonko świeci:)
Oli nie za zimno na okna? u mnie jest minus 4. Ale pewnie temp się jeszcze podniesie:)

reklama
Czesc Dziewczyny!
Ostatnio jak spalam na prawym boku scierpla mi prawa strona ciała, tak bardzo, ze nie umialam się orzewrocic na drugi bok!
Wczoraj Narzeczony kupił mi podusie i spalo mi się dzisiaj dużo lepiej, ale miałam taki skurcz łyżki, ze myślałam, ze się poplacze z bólu! No ale trzeba się przygotowywać :) co tam taki skurcz łydki :)
dzisiaj znowu idziemy do urzędu, ale czuje, ze nic nie zalatwimy jak zwykle!

hej dziewczyny
u mnie troszke pochmurno ale jutro ma być cieplej
ja dzisiaj się szykuję na gina po południu:)
co do wypróżniania to mam często ba nawet lepiej jest jak przed ciążą tyle tylko że jak już jest to tak właśnie jelita mnie skręcają kurczą się i pędem do ki.. , i co jeszcze to mam luźne stolce!
co do stref intymnych to najlepsze jest to że praktycznie codziennie mam ochote na baraszkowanie i co lepsza nachodzi mne ochota często poza domem i nie mogę się doczekać kiedy będzie wieczór:) wcześniej przed ciążą wystarczyło mi raz na tydzień!
i jeszcze jeden minus mężuś nie kiedy jest padnięty i nie daje rady yyhh..

a85 ja tez ostatnio w nocy miałam taki mocny skurcz łydki jakiego nigdy wczesniej nie mialam..:szok: i potem rano strasznie łydka mnie bolała przez cały dzien.. powodzenia w urzedzie:-) głowa do gory dacie rade załatwicie:-)

reklama
witajcie mamuśki :)
ja juz dzieciaki odstawiłam do szkół i przedszkola ;) jem śniadanko....

nie pisze często bo mam podły nastrój.... leżę tylko i nawet palcem nie chce mi się ruszyć.... jak ja już bym chciała sierpień ....

jestem do "bani" wszystko mnie boli nogi wysiadają i krzyż - czego wcześniej nie miałam .... normalnie stara jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jutro wizyta u gina - mój mąż ma się spiąć w pracy i przyjechać na badanie po raz pierwszy zobaczyć maleństwo.... ale czy zdąży... nie wiem ( pracuje w Berlinie )

chciała bym zeby maluch pokazał co nosi między nogami... bo A ciągle mówi do brzucha "cześć Ania ":rofl2::rofl2::rofl2:

u nas mrozik że hohoho rano -8.8 :szok::szok::szok::szok:

trzymam kciuki za dzisiajsze wizyty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry