reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześc kobitki jak jak zwykle po długiej nie obecnosci wpadam pewnie na chwilke, ja sie dobrze czuje maluch kopie, tylko od wczoraj strasznie mnie nogi bola całe.
A i co najważniejsze pracuje ostatni miesiąc i tylko 120godz.
Mój to by oczywiscie chciał żebym do końca pracowala, ale na ten temat to sie nie wypowiadam.

reklama
Witam się i ja jak zwykle ostatnia;)

Jem kanapki z nutellą i Was czytam.
U mnie piękny dzień dziś, słoneczko pięknie świeci:tak:
nie taka ostatnia bo ja jeszcze sie nie przywitalam- wiec nadrabiam CZESC
u mnie tez piekna pogoda zaraz ruszam na zakupki i malutki spacer zarazem

ale sie dzis przestraszylam - otwieram lodowke a tam pelno wody w srodku, i pomyslalam kurcze jeszcze tego brakowalo zebysmy musieli nowa lodowke kupic, sprawdzilam na dole(zamrazalnik) a tam lod trzyma, wiec juz sama nie wiem czy moj maz jak bral rano kanapki do pracy zle zamknal? hmm, niby slysze ze lodowka chodzi miejmy nadzieje ze bedzie dzialac

Hejka!

U mnie dzisiaj ciepło,ale bez słoneczka.
Czy Was też serce kuje? jejku, tak mnie bolało dzisiaj w nocy,że nie wiedziałam jak mam się ułożyć i to samo dzisiaj rano. Jejku, mi ciągle coś dolega!!! no babcia ze mnie :-D:-D
cokies- powodzenia na wizycie!
a85 - obyście załatwili coś w tym urzędzie
Oli.B - szalona :-)

Oli kochana jak masz taka werwę do mycia okien to zapraszam do mnie;)ja tez nie mam ani zasłon ani firanek ani zaluzji;p hihh i widac cały syf ale mam to gdzieś bo to są okna dachowe i nie bardzo chce mi się teraz po drabinie skakać;)

własnie wysłałam mezusia do Mcdonalsa po zestaw i loda :) hih świnia jestem wiem bo tyłka nie chce mi się samej ruszyć:)

Ostatnia edycja:
Oli kochana jak masz taka werwę do mycia okien to zapraszam do mnie;)ja tez nie mam ani zasłon ani firanek ani zaluzji;p hihh i widac cały syf ale mam to gdzieś bo to są okna dachowe i nie bardzo chce mi się teraz po drabinie skakać;)

własnie wysłałam mezusia do Mcdonalsa po zestaw i loda :) hih świnia jestem wiem bo tyłka nie chce mi się samej ruszyć:)

ale masz dobrego meza, moj to by sie zasmial i tyle by z tego bylo i jeszcze by dodal ze nie bedzie mi swinstw kupowac ze mam jablko albojakis inny owoc zjesc
ale mi narobilas ochoty na sheka lub mcflurry mniam a ja mam dosc daleko mc donalda ech...

reklama
poszukalam, mam 30min piechota - chyba pozniej wieczorkiem wybiore sie na spacerek hehe
a teraz do uslyszenia kochane bo musze w koncu wyjsc na te zakupy papap

Do góry