reklama
no to Oli chyba rozumiesz jakie uczucia mnie ogarnely
ale po mału jakos sie zmienia... najważniejsze aby było zdrowe i poród poszedł bez problemów (jak przy pierwszym razie ) a bedzie ok;-) ale male rozczaroanko w serduchu pozostało...
a tak sie cieszyłam, ze nie ma klientow i bede mieć czas was nadrobić ... no i niestety zdazyłam do was napisać i worek się rozwiązał.. dopiero co skończyłam robic przelewy a teraz się z wami żegnam i spadam do domu ale w domu to chyba brak siły bedzie na bb bop coś mnie plecy łupią...
papa
a tak sie cieszyłam, ze nie ma klientow i bede mieć czas was nadrobić ... no i niestety zdazyłam do was napisać i worek się rozwiązał.. dopiero co skończyłam robic przelewy a teraz się z wami żegnam i spadam do domu ale w domu to chyba brak siły bedzie na bb bop coś mnie plecy łupią...
papa
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
AGULA gratki wielkie dla chlopaczka!!!!!!!! i sie nie przejmuj ze do konca nie potrafisz sie z plci cieszysz, ale na pewno szybko zmienisz zdanie!
KAROLAOLA super ze z dzidzia ok, ale taka tajemnicza jeszcze, ale nastepnym razem pewnie sie ujawni!
jejku maz wczoraj przejal kuchnie i nagotowal tyle jedzenia ze mamy chyba na 3 dni i jeszcze rodzinie zaniesiemy. on zawsze gotuje jak na rodzine 10 osobowa hi hi
jutro i w srode mam wolne i zamierzam sie polenic i moze zajrzevc wreszcie do jakies sklepu z wozkami...bo sam internet mi nie wystarcza
MONILA bede ogromne kciuki trzymac za Twoja wizyte jutro!
KAROLAOLA super ze z dzidzia ok, ale taka tajemnicza jeszcze, ale nastepnym razem pewnie sie ujawni!
jejku maz wczoraj przejal kuchnie i nagotowal tyle jedzenia ze mamy chyba na 3 dni i jeszcze rodzinie zaniesiemy. on zawsze gotuje jak na rodzine 10 osobowa hi hi
jutro i w srode mam wolne i zamierzam sie polenic i moze zajrzevc wreszcie do jakies sklepu z wozkami...bo sam internet mi nie wystarcza
MONILA bede ogromne kciuki trzymac za Twoja wizyte jutro!
cześć dziewczynki, wpadłam się przywitać, bo ne mogę za bardzo czytać. W sobotę wylądowałam na ostrym dyżurze, bo zrobiła mi się jakaś erozja rogówki gałki ocznej, cholernie boli. Dopiero dzisiaj otworzyłam nieco oko. ostatnio jakoś mam przechlapane, bo dopiero mi się zakończyło ostre zapalenie zatok przy którym też myślałam że umrę.
może zajrzę wieczorem, buziaki!!!:-)
Lenka, miałam to samo rok temu, współczuję.
Na szczęście po kilku dniach przechodzi ale trzeba nawilżać gałkę oczną bo Ci temat powróci. Nie wiem tylko czym można nawilżać w ciąży ale Ci pewnie powiedzieli. Mi się to zrobiło w trasie, jak prowadziłam samochód, myślałam, że z bólu ducha wyzionę....
Oli.B
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny u mnie coś nie tak jest, cały weekend mnie tak trochę mdliło, ruchów nie czuję już dawno, a przecież jako pierwsza czułam więc powinny być co raz silniejsze a nie zanikać. Dziś się czułam cały dzień dobrze, nawet jakaś energia, a teraz zwymiotowałam . Cholera o co chodzi
. Jakieś ma złe przeczucia.

cokies
Fanka BB :)
Lenka-trzymaj się i wracaj do zdrowia
agu_la-ja też jestem po wizycie i też z mężem mieliśmy oczekiwania że to dziewuszka będzie mimo moich przeczuć że to jednak chłopak to i tak czuję rozczarowanie, mam wyrzuty z tego powodu ale cóż oby zdrowe było, trzymam za ciebie i zobaczysz na dobre to wyjdzie, buźka
dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty w niedługim czasie
Oli.B-jedź nawet do szpitala i poproś o posłuchanie serduszka lub USG, mdłości mogą być jeszcze w drugim trymestrze nie jest to regułą ale dla siebie samej i swojego samopoczucia zgłoś sie do lekarza
agu_la-ja też jestem po wizycie i też z mężem mieliśmy oczekiwania że to dziewuszka będzie mimo moich przeczuć że to jednak chłopak to i tak czuję rozczarowanie, mam wyrzuty z tego powodu ale cóż oby zdrowe było, trzymam za ciebie i zobaczysz na dobre to wyjdzie, buźka
dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty w niedługim czasie
Oli.B-jedź nawet do szpitala i poproś o posłuchanie serduszka lub USG, mdłości mogą być jeszcze w drugim trymestrze nie jest to regułą ale dla siebie samej i swojego samopoczucia zgłoś sie do lekarza
Ostatnia edycja:
reklama
susumali ja tez jutro wybieram się na podbój sklepów z wózkami
muszę je pomacać, pojeździć, rozłożyć i złożyć co mi już w głowie jakaś opcja zagości
Ja się muszę umówić do dentysty, bo ostatnio mam bardzo wraźliwe zęby i do tego jeden szwankuje, a tak nie lubię dentysty
Ja się muszę umówić do dentysty, bo ostatnio mam bardzo wraźliwe zęby i do tego jeden szwankuje, a tak nie lubię dentysty