reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli, jak się czujesz..? Pamiętasz jak mnie uspokajałaś? Wszystko było dobrze i u Ciebie też na pewno tak jest. Ale jak masz się denerwować, to pojedź jutro do gina.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja bardzo chciałabym chłopca, jak się okaże że dziewczynka też pewnie się popłaczę. To głupie, ale to moje ostatnie dziecko, a zawsze chciałam mieć parkę..

reklama
OLI na pewno jest wszystko ok ale dla pewnosci i wewnetrznego spokoju zadzwon do gina jutro!

A85 gratki ze termin zamowiony, juz tuz tuz!!!

KAROLAOLA TY o zebach piszesz a ja patrze a tu kawalek jedynki na dole mi sie ukruszyl..porazka...

MONILA spij slodko i nie stresuj sie jutrem, bedzie super!!!!!!

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. Ale się namnożyło chłopaków:)

Oli na pewno wszystko jest ok. Ale jak będziesz spokojniejsza to zadzwoń jutro do gina:)
A85 super,że udało się z datą ślubu. Pokaż sukienkę bo ja też muszę coś kupić:)
Monila trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:) Będzie dobrze kochana:) Swoją drogą jak Ty to robisz,że zajadasz się tymi chipsami i mcdonaldsem i nie tyjesz??? Życie jest niesprawiedliwe:)

Oli a może zjadłaś coś co Ci nie spasowało, sama nie wiem co by mogło wywołać u Ciebie te wymioty. Nie chcę krakać, a może to grypa żołądkowa? Sama niedawno przechodziłam. Ale tak jak dziewczyny wierzę, że bedzie dobrze;) Musi być;-) A jeśli chodzi o ruchy to też już czułam i to parę wieczorów w tygodniu, a od paru dni nie mogę ich wychwycić, a wszystko jest dobrze, także nie martw się na zapas;)

A85 GRATULACJE! Marzec to piękny miesiąc, sama wtedy zostałam żoną;)

susumali nie zrobiłam tego z premedytacją:-D

Monila dobranoc i powodzonka jutro;)

witam się porannie :-)!
wyszykowałam córcię do przedszkola i teraz wcinam śniadanko... trochę Was ponadrabiam.

cześć dziewczyny,
raczej zatrucie to nie jest , bo tylko raz wymiotowałam, nie jadłam nic nowego, i te mdłości są nie regularne.
Nadal się źle czuję, i nie wiem jak to dziś będzie bo mały ma stan podgorączkowy i nie idzie do przedszkola :-(.

Dzien dobry dziewczynki;) na poczatek chciałam wam Życzyć Wszytkiego Najlepszgeo w Dniu Naszego Świeta:-)

ja własnie przy śniadanku....

meggie78 hih narazie nic mi nie przybyło;p ale myślę ze dziś jednak an wadze jakieś kilogramy wiece beda:-)azz sie boje:szok: a jak nagle nadrobiłam cały ten czas w ktorym nic mi nie przybywało?:-)

Oli kochana wszytko bedzie dobrze..:-) trzymaj sie kochana

reklama
Do góry