reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam o poranku:)
dzisiaj cudowny dzionek,słoneczko mocno się przebija przez okna:)
dziewczyny już dotarło do nas że będziemy mieli synka i myślimy nad imieniem, padła pierwsza propozycja Aleksander-Olek, tylko że mój pierwszy synek ma Alek hmm..
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Oli.B-wracaj do zdrówka

reklama
Lenka, miałam to samo rok temu, współczuję.
Na szczęście po kilku dniach przechodzi ale trzeba nawilżać gałkę oczną bo Ci temat powróci. Nie wiem tylko czym można nawilżać w ciąży ale Ci pewnie powiedzieli. Mi się to zrobiło w trasie, jak prowadziłam samochód, myślałam, że z bólu ducha wyzionę....

Dzięki Lemoniada, a nie pamiętasz może co Ci na to dali i jak często i czym nawilżałaś? Mi niestety nic nie powiedzieli, bo w kolejce czekało z 50 osób i cała wizyta i badanie trwało z 7 minut. Dostałam antybiotyk Floxal do oka, a na pytanie czy mogę to stosować w ciąży, dostałam odpowiedź, że i tak nie mam wyboru. Super. O nawilżaniu nic nie powiedzieli, ale najgorsze, że ja do tej pory nawilżałam, bo mam suchość oka.

A85 gratuluję ślubu! życzę Ci, żeby to był jeden z najpiękniejszych dni w Twoim życiu.

Oli B. jak się dzisiaj czujesz, czy już lepiej?

Agula nie przejmuj się, to naturalne, że czujesz teraz rozczarowanie, ale to Ci szybko minie i zaraz nie będziesz o tym pamiętać. a poza tym drugi chłopiec może być zupełnie inny niż Twoje pierwsze dziecko, zobaczysz, że będziesz się jeszcze super cieszyć.
ja ze swoją córcią byłam bardzo nastawiona na chłopca i mój mąż w zasadzie też, szczególnie, że w połowie ciązy lekarz mi powiedział, że chłopak. a później bum! i małe rozczarowanko. teraz staram się na nic nie nastawiać, mimo że po raz kolejny mam przeczucie na chłopaka, ale jak nie będzie parki, to nie zamierzam się przejmować, bo mam strasznie dużo rzeczy po córce.

Cześć kobietki:-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI NASZEGO DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA!!!!!!!:-):-):-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty-może znowu kolejny chłopaszek się trafi a może w końcu w takie święto któraś z Was dowie się,że mieszka w niej mała kobitka:-)
Ja wcinam właśnie BIG drożdżóweczke z serem i popijam mleczkiem-pyszota:-D

No właśnie ja też zastanawiałam się nad basenem. Nie wiesz maggie78 jak to z tym jest w naszym stanie? czy można bez ograniczeń korzystać z tej przyjemności?

lenka5 mi lekarz powiedział,że mogę chodzić. Nie mówił o żadnych przeciwwskazaniach lub co można a czego nie. Ja to pewnie i tak padnę po 20 min bo od listopada się nie ruszałam więc kondycja nie bardzo.
Z tego co wiem to nie wolno chodzić do jacuzzi ale nie wiem dlaczego:(

reklama
maggie78 no to jeśli do jacuzzi nie wolno chodzić to ja na basen wogole nie mam po co isc;:-D hihh bo pływam tak ze się utopić można;p hahah

Do góry