Lenka, miałam to samo rok temu, współczuję.
Na szczęście po kilku dniach przechodzi ale trzeba nawilżać gałkę oczną bo Ci temat powróci. Nie wiem tylko czym można nawilżać w ciąży ale Ci pewnie powiedzieli. Mi się to zrobiło w trasie, jak prowadziłam samochód, myślałam, że z bólu ducha wyzionę....
Dzięki
Lemoniada, a nie pamiętasz może co Ci na to dali i jak często i czym nawilżałaś? Mi niestety nic nie powiedzieli, bo w kolejce czekało z 50 osób i cała wizyta i badanie trwało z 7 minut. Dostałam antybiotyk Floxal do oka, a na pytanie czy mogę to stosować w ciąży, dostałam odpowiedź, że i tak nie mam wyboru. Super. O nawilżaniu nic nie powiedzieli, ale najgorsze, że ja do tej pory nawilżałam, bo mam suchość oka.
A85 gratuluję ślubu! życzę Ci, żeby to był jeden z najpiękniejszych dni w Twoim życiu.
Oli B. jak się dzisiaj czujesz, czy już lepiej?
Agula nie przejmuj się, to naturalne, że czujesz teraz rozczarowanie, ale to Ci szybko minie i zaraz nie będziesz o tym pamiętać. a poza tym drugi chłopiec może być zupełnie inny niż Twoje pierwsze dziecko, zobaczysz, że będziesz się jeszcze super cieszyć.
ja ze swoją córcią byłam bardzo nastawiona na chłopca i mój mąż w zasadzie też, szczególnie, że w połowie ciązy lekarz mi powiedział, że chłopak. a później bum! i małe rozczarowanko. teraz staram się na nic nie nastawiać, mimo że po raz kolejny mam przeczucie na chłopaka, ale jak nie będzie parki, to nie zamierzam się przejmować, bo mam strasznie dużo rzeczy po córce.