reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej ;) Miałam do tego szpitala pojechać , ale coś już 2 tyg dotrzeć nie mogę . Moja mama rozmawiała ze swoją koleżanką położną i jakoś jak narazie nic się nie dzieje nie ma takiej potrzebny , mam się tylko wyciszyć o 50% i odpoczywać . Mimo wszystko jutro jednak pojadę bo niedługo mam wizytę u lekarza i przecież nie będe przed nim oczami świecić , że niby czemu nie poszłam ..

reklama
Cześć Dziewczyny!!

Wstalam dzisiaj przed 5 i musialam zawiezc mojego na lotnisko, takze dzien kobiet juz samotnie, ale wieczorem ide do kolezanki ktora organizuje takie male babskie spotkanko :)))

Wrocilam przed chwilką z tego badania z obciążeniem glukozą, najpierw pobrali mi krew, pozniej musialam wypic wode z glukoza i zostac tam 2 godziny, po 2 godzinach pobrali mi znowu krew, wyniki jutro,
ale jestem taka ofiara losu, ze jak wracalam z krakowa zjadlam landrynke :p pewnie bede miala zle wyniki, eh

Dzisiaj mam wolne, wiec musze pozalatwiac jeszcze kilka spraw, uwielbiam urzedy! dlatego dzisiaj wybieram sie do skarbowego cos tam zalatwic i jeszcze raz do urzedu doniesc zaswiadczenie, musze zaczac szukac sukienki :) przymierze ta co wczesniej mi sie podobala, moze juz 36 bedzie dobra :)

a85 super ze opisałaś te badanie bo mi dzis je tez lekarz zapisał:-) ale zrobię je dopiero jak mój mężuś będzie mieć wolne tak co sama tam siedzieć nie bede:) a powiedz mi ile za nie płaciła?

Witam się dzisiaj urodzinowo :)

Wszystkiego NAJ dla każdej z Nas!

Oli zadzwoń do lekarza.

Ja mam jutro wizytę i jak zwykle proszę o kciuki!:)

a85 czemu tak szybko robisz oobciążenie glukozą ?? Masz jakieś wskazania? Bo mi gin dopiero da to badanie 21 marca na wizycie i żeby zrobić przed następną......mi się wydawało, że planowo robi się je między 26-30 tygodniem. Bo ostatnio robiłam w 28 tygodniu :confused:

Co do basenu, ja 2 tygodnie temu byłam, w jakuzzi też;) Nic takiego mi nie było dopóki nie poszłam z wynikami do lekarza, okazało się że mam infekcję dróg moczowych i musiałam wziąć antybiotyk- 1 saszetka za 40 zł :szok: no i jeszcze mój gin dał mi jakieś ohydne globulki:(

Aaaa! No i całej strony nie przejrzałam;D
A mi lekarz nawet jeszcze nie wspominał o tym badaniu, wizyta mam na 18 marca...

Ostatnia edycja:
reklama
W jacuzzi jest dużo bakterii (z tych dysz), nie da się tego dokładnie czyścić i dlatego nie powinno się z tego korzystać w czasie ciąży.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty;-)

Do góry