Hej
Miałam do tego szpitala pojechać , ale coś już 2 tyg dotrzeć nie mogę . Moja mama rozmawiała ze swoją koleżanką położną i jakoś jak narazie nic się nie dzieje nie ma takiej potrzebny , mam się tylko wyciszyć o 50% i odpoczywać . Mimo wszystko jutro jednak pojadę bo niedługo mam wizytę u lekarza i przecież nie będe przed nim oczami świecić , że niby czemu nie poszłam ..
reklama
a85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!!
Wstalam dzisiaj przed 5 i musialam zawiezc mojego na lotnisko, takze dzien kobiet juz samotnie, ale wieczorem ide do kolezanki ktora organizuje takie male babskie spotkanko
))
Wrocilam przed chwilką z tego badania z obciążeniem glukozą, najpierw pobrali mi krew, pozniej musialam wypic wode z glukoza i zostac tam 2 godziny, po 2 godzinach pobrali mi znowu krew, wyniki jutro,
ale jestem taka ofiara losu, ze jak wracalam z krakowa zjadlam landrynke
pewnie bede miala zle wyniki, eh
Dzisiaj mam wolne, wiec musze pozalatwiac jeszcze kilka spraw, uwielbiam urzedy! dlatego dzisiaj wybieram sie do skarbowego cos tam zalatwic i jeszcze raz do urzedu doniesc zaswiadczenie, musze zaczac szukac sukienki
przymierze ta co wczesniej mi sie podobala, moze juz 36 bedzie dobra 
Wstalam dzisiaj przed 5 i musialam zawiezc mojego na lotnisko, takze dzien kobiet juz samotnie, ale wieczorem ide do kolezanki ktora organizuje takie male babskie spotkanko
Wrocilam przed chwilką z tego badania z obciążeniem glukozą, najpierw pobrali mi krew, pozniej musialam wypic wode z glukoza i zostac tam 2 godziny, po 2 godzinach pobrali mi znowu krew, wyniki jutro,
ale jestem taka ofiara losu, ze jak wracalam z krakowa zjadlam landrynke
Dzisiaj mam wolne, wiec musze pozalatwiac jeszcze kilka spraw, uwielbiam urzedy! dlatego dzisiaj wybieram sie do skarbowego cos tam zalatwic i jeszcze raz do urzedu doniesc zaswiadczenie, musze zaczac szukac sukienki
a85 czemu tak szybko robisz oobciążenie glukozą ?? Masz jakieś wskazania? Bo mi gin dopiero da to badanie 21 marca na wizycie i żeby zrobić przed następną......mi się wydawało, że planowo robi się je między 26-30 tygodniem. Bo ostatnio robiłam w 28 tygodniu 

Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Co do basenu, ja 2 tygodnie temu byłam, w jakuzzi też
Nic takiego mi nie było dopóki nie poszłam z wynikami do lekarza, okazało się że mam infekcję dróg moczowych i musiałam wziąć antybiotyk- 1 saszetka za 40 zł
no i jeszcze mój gin dał mi jakieś ohydne globulki
Aaaa! No i całej strony nie przejrzałam;D
A mi lekarz nawet jeszcze nie wspominał o tym badaniu, wizyta mam na 18 marca...

Aaaa! No i całej strony nie przejrzałam;D
A mi lekarz nawet jeszcze nie wspominał o tym badaniu, wizyta mam na 18 marca...
Ostatnia edycja:
reklama