reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oli a kiedy masz następną wizytę?

22 marca dopiero :-(, kurde zjadłam śniadanie i zwymiotowałam

Wszystkiego naj z okazji dzisiejszego święta, dużo tulipanów ;-)

Do jakuzzi nie można bo większe prawdopodobieństwo zarażenia się czymś (ciepła woda sprzyja bakteriom) przynajmniej tak gdzieś wyczytałam.

Ostatnia edycja:
I tak nie mam jak dziś dziewczyny do niego podjechać, bo mały mi się rozchorował, a K na szkoleniu do wieczora, które prowadzi więc nie może się zerwać :-(

No i jeszcze się wkurzyłam, bo K poszedł zakupy zrobić i oczywiście mimo, że z kartką o najważniejszego nie kupił- udka z kurczaka i na czym ja dziecku zupę ugotuję :wściekła/y: :wściekła/y:. Nie ogarnięci Ci faceci....... k..a mać

Ostatnia edycja:
Oli B. czytałam o Twoich niepokojach wczoraj i myślę, że twój gin przyjmie Cię od razu jak powiesz, że się kiepsko czujesz, więc może lepiej nie zwlekaj bo nam się zamartwisz na dobre, a to dzieciaczkowi wcale nie służy:) Jestem przekonana, że wszystko jest w najlepszym porządku i powiem Ci, że moje potworne mdłości i wymioty ustały w 9 tyg. co mnie oczywiście martwiło, a potem wielki come back koło 14 tyg...co znów mnie zaniepokoiło. Podobno niektóre kobiety tak mają i już. Mój gin mówił mi o pacjentce która jest w 35tc i nie rozstaje się z miską. Trzymam za Was kciuki!

Ja bardzo chciałabym czuć ruchy Maleństwa, ale na razie nic z tego, w zeszłym tygodniu na KTG było mi dane posłuchać serducha, ale poczuć chociaż jednego mikro kopniaka dziennie byłoby miło, tak dla pewności ;)

Życzę wam wszystkim miłego dnia i dużo radości w dniu naszego Święta!!!

Oli kochana to musisz dziś dać jakoś rade... a morze na jutro się da cosik załatwić? bedzie dobrze zobaczysz:tak:

hej,

witam porannie.

Jak zwykle nie ma szans nadrobić Was.......

Wszystkiego dobrego dla Nas Kobietki !!!

Oli nie znam detali, bo nie czytałam wstecz....ale mi się zdarzało z F. haftować i w 6 miesiącu. Tak poprostu. A moja siostra z pierwszym nic a teraz z drugim też długo pawiowała i to nie ważne rano, wieczór, we dnie, w nocy.......Więc może to normalne i tym razem też tak masz......:confused:

U nas ok. Ufoludek fika, kopie....choć tak jak pisałam (chyba ?) delikatnie i z gracją jak dama.....więc może dziewczynka......eeee nie przyzwyczajam się, bo potem się rozczaruję hehehe. Choć czuję podświadomie kobitkę.....no ale ostatnio też tak było ......i mam synusia :-D.

reklama
Oli B. nie martw się, to może być jakiś wirus, skoro mały też jest chory, teraz jest tego od groma i słyszałam już o różnych odmianach. nie musi być gorączka a są rozstroje żołądkowe typu biegunka lub wymioty. 2-3 dni i po chorobie albo zmiany hormonalne i tyle. no ale najlepiej oczywiście jak lekarz Cię zbada. swoją drogą to i mi się wczoraj chciało wymiotować jak nie wiem i pysznego obiadu zjadłam 2 kęsy.

Do góry