agu_la- powodzenia na wizycie && daj znac po

i moze sie jednak tarfi dziewczynka co by nam statystyki podreperowac
hej dziewczyny!!!
dzięki za trzymanie kciuków:-) wizyta udana brzdącu się pokazał tym razem doskonale i w 3D/4D lekarz uchwycił go aby pokazać jak wygląda;-) owinął sobie pępowine wokół rączki, która pchał do buźki i niestety
DEVI nie uda mi się statystyk podreperować bo bezie chłopak!!!!
Wiecie co.. wsiadłam do auta po wizycie i się rozpłakałam.... jak jakaś głupia

zamiast się cieszyć, że wszytsko ok to ja rycze bo to nie dziewczynka.... idiotka ze mnie

ale tak bardzo liczyłam ze to będzie dziewczynka i próbowaliśmy wycelować no ale się nie udalo- niestety (nie pomogły liczenia ani tablice chińskie) choć od początku chodziło mi po głowie, że to chłopak ale w duchu liczyłam na dziewczynkę!!! Chyba mi nie dane posiadanie córci, ponieważ w pierwszej ciązy tez mówilam ze chce dziewczynkę i będzie ale okazał sie chłoptaś... no cóż Bartek będzie miał brata Milosza!!!
No i szleństwo zakupowe mnie ominie gdyż wiele rzeczy mam po Bartku - no i super zawsze jakas oszczędność i pożytek

a P. sie śmieje, że do trzech razy sztuka... /tylko, że ja nie przewiduje tej opcji;-)/
a na nastepnej wizycie usg połówkowe i jak da rade to zrobiły trójwymiarowe 3D/4D ale to już inna cene ma ale co tam jakoś trza przeżyc by mieć pamiątke;-)
u nas dziś super pogoda .. normalnie jakby wiosna już przyszła i nawet przed pracą udało mi się okno umyć .. normalnie checi do życia powracają

a teraz zmykam was troche nadrobić od piątku, klientow nie mam to może mi się uda!!
papasie miłego popłudnia i udanych wizyt życzę