• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześć dziewczynki, wpadłam się przywitać, bo ne mogę za bardzo czytać. W sobotę wylądowałam na ostrym dyżurze, bo zrobiła mi się jakaś erozja rogówki gałki ocznej, cholernie boli. Dopiero dzisiaj otworzyłam nieco oko. ostatnio jakoś mam przechlapane, bo dopiero mi się zakończyło ostre zapalenie zatok przy którym też myślałam że umrę.

może zajrzę wieczorem, buziaki!!!:-)

reklama
Taką ochotę mi narobiłyście na coś słodkiego...
Leń nie pozwala mi wyjść z domu dzisiaj, więc sięgnęłam do zamrażalki wyciągnęłam truskawki i poziomki wrzuciłam do blenderka dodałam trochę mleczka i pychoooota! Teraz siedzę i się rozpływam... mniam:D

agu_la- powodzenia na wizycie && daj znac po:) i moze sie jednak tarfi dziewczynka co by nam statystyki podreperowac :)

hej dziewczyny!!!
dzięki za trzymanie kciuków:-) wizyta udana brzdącu się pokazał tym razem doskonale i w 3D/4D lekarz uchwycił go aby pokazać jak wygląda;-) owinął sobie pępowine wokół rączki, która pchał do buźki i niestety DEVI nie uda mi się statystyk podreperować bo bezie chłopak!!!!
Wiecie co.. wsiadłam do auta po wizycie i się rozpłakałam.... jak jakaś głupia:wściekła/y: zamiast się cieszyć, że wszytsko ok to ja rycze bo to nie dziewczynka.... idiotka ze mnie:zawstydzona/y: ale tak bardzo liczyłam ze to będzie dziewczynka i próbowaliśmy wycelować no ale się nie udalo- niestety (nie pomogły liczenia ani tablice chińskie) choć od początku chodziło mi po głowie, że to chłopak ale w duchu liczyłam na dziewczynkę!!! Chyba mi nie dane posiadanie córci, ponieważ w pierwszej ciązy tez mówilam ze chce dziewczynkę i będzie ale okazał sie chłoptaś... no cóż Bartek będzie miał brata Milosza!!!
No i szleństwo zakupowe mnie ominie gdyż wiele rzeczy mam po Bartku - no i super zawsze jakas oszczędność i pożytek:-D a P. sie śmieje, że do trzech razy sztuka... /tylko, że ja nie przewiduje tej opcji;-)/
a na nastepnej wizycie usg połówkowe i jak da rade to zrobiły trójwymiarowe 3D/4D ale to już inna cene ma ale co tam jakoś trza przeżyc by mieć pamiątke;-)

u nas dziś super pogoda .. normalnie jakby wiosna już przyszła i nawet przed pracą udało mi się okno umyć .. normalnie checi do życia powracają:-D a teraz zmykam was troche nadrobić od piątku, klientow nie mam to może mi się uda!!
papasie miłego popłudnia i udanych wizyt życzę

Agula - no widocznie pisany był Wam chłopczyk :-) najgorsze jest nastawienie ( a sama jestem nastawiona na dziewuszkę) i potem przychodzi smutek,że brzuszek zajmuje kto inny :/
Najważniejsze,że wszystko gra :-) i ,że troszkę zaoszczędzicie na ubrankach itp .

Hejka!

U mnie dzisiaj ciepło,ale bez słoneczka.
Czy Was też serce kuje? jejku, tak mnie bolało dzisiaj w nocy,że nie wiedziałam jak mam się ułożyć i to samo dzisiaj rano. Jejku, mi ciągle coś dolega!!! no babcia ze mnie :-D:-D
cokies- powodzenia na wizycie!
a85 - obyście załatwili coś w tym urzędzie
Oli.B - szalona :-)
mnie też strasznie boli !! w niedziele az panikowalam !

agula super ze wszytko jest wporzadku no i kolejny synuś super;):)
ja mam wizytę jutro ciekawe co tam slychac w brzuszku i kto tam mieszka..;)

agu_la gratuluję chłopca:-) Twoje maluchy będą się dobrze dogadywać;)

Ja też już po wizycie. Dzidziuch rośnie i jest aktywny. Niestety nie podejrzeliśmy co tam między nóziami się uchowało, to sie wyjaśni dopiero koło 20 tygodnia, ale jestem spokojna, że wszystko dobrze i że rośniemy. Mam zrobić morfologie i mocz i cytomegalię i następna wizyta za 3 tygodnie, oby zleciało:-D

Ja to tam mam nadzieję, że u nas będzie trójeczka;)

reklama
halo a co tu tak spokojnie jak nigdy
ja czekam na meza - dzis chyba dluzej w pracy bo juz przewaznie o tej godzinie byl w domku
zachmurzylo sie i juz szaro sie robi i od razu jakos nastroj sie pogorszyl ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry