reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mam ten sam problem co Ty Marcelina, ale jak już mnie najdzie w końcu to mam takie skurcze jelit, że czasem łzy mi lecą z bólu..
Co do intymnej części ciała to chyba jest bardziej nabrzmiała, ale to normalne w ciąży;-)

reklama
dziewczyny ja z wypróżnianiem mam identycznie raz na 2-3 dni i jak już mi się zachce to lece co sił w nogach ,bojak przejdzie to już dupka blada znowu trza czekać 1 lub 2 dni-no masakra ale teraz i tak jest lepiej bo prawie co 2 dni a tak jeszcze miesiąc lub dwa temu to miałam przypadki ,że i po 4-5 dni nie byłam w toalecie i faszerowałam się mieszankami kapusta kiszona+kefirek+śliwki suszone -masakra na maxa :zawstydzona/y:

Cześć!!

Tonya - gratuluję wyczucia pierwszych ruchów synusia i z niecierpliwością czekam na moje :-)

Witam serdecznie nowe sierpniówki!!!!

Mnie czasami pobolewa brzuch.. jakby mi twardniał :-( no i ostatnio ( troszkę byłam zdenerwowana) miałam taką ciemnożółtą - lekko brązową wydzielinę z bardzo takim chemicznym zapachem (jak nie śluz). Nie wiem co to było.. już zaczynam się denerwować,bo długo dzidzi nie widziałam... a do wizyty jeszcze 6 dni :-( mam nadzieję,że jest wszystko w porządku.
Miłej ,spokojnej niedzieli :*

Taycia mam nadzieję, że to nic groźnego, w końcu tyle rzeczy jest dla nas nowych. Zapytaj koniecznie gina na wizycie i nie martw się na zapas.

Jak czytam o Waszych problemach z wypróżnianiem się to współczuję ogromnie, bo u mnie bez zmian czyli raz dziennie i to o stałej porze niemal...oby tak zostało, choć zaczęłam brać żelazo więc wiem, że się może pozmieniać na gorsze...

Co do odczuć przy przytulankach to jak dla mnie rewelacja - wszystko odczuwam 3 razy mocniej więc i przyjemność większa :-D

Dziewczyny ponieważ musia, która redagowała listę sierpniowych mam gdzieś nam zniknęła (wygląda na to, że zlikwidowała konto) proponuję, żeby zmiany na tej liście lub dopisywanie nowych osób powierzać moderatorkom

Dzień dobry poniedziałkowo gwiazdeczki. Idę odstawić małego do przedszkola i biorę się za okna :-) Miłego dzionka

reklama
Witam sie słonecznie:-) u mnie słonko na całego:tak:ja już po śniadanku i własnie popijam pyszny jogurcik..:-)

biedroneczka ja mam to samo jak tylko sie obudzę to czuje głód..:-) hih

a ja jutro o tej porze bede sie pomału szykować na wizytę :-D ale sie ciesze :tak:

Tonya rowniez jestm za z tym moderowaniem :-)

Ostatnia edycja:
Do góry