reklama
Dzień dobry mamuśki.
U mnie raz słoneczko raz chmury, ale już niedługo...
Wy nie możecie spać, a ja mam taki sen, że bieda wstać.
jaskółka ja sobie obiecuję, że zacznę od jutra i tak to jutro nie nastaje
Tonya gratulacje, teraz czekamy na porządne kopniaki
Mówicie o ujędrnianiu pośladków, ja bym prosiła choć o krótki piling i masaż
U mnie raz słoneczko raz chmury, ale już niedługo...
Wy nie możecie spać, a ja mam taki sen, że bieda wstać.
jaskółka ja sobie obiecuję, że zacznę od jutra i tak to jutro nie nastaje
Tonya gratulacje, teraz czekamy na porządne kopniaki
Mówicie o ujędrnianiu pośladków, ja bym prosiła choć o krótki piling i masaż
karolaola ja z całego serca polecam zacząć. Mnie też nie bardzo się chciało, zmusiłam się i nie żałuję! Przez tydzień nie było mi łatwo przestawić się do wysiłku. Teraz to już sama przyjemność. Wykonuje mało forsujące ćwiczenia, dzięki temu dużo lepiej się czuję. Nic nie puchnie, wolniej się męczę. Wystarczy 15min dziennie.
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
Rowniez witam sie babeczki niedzielnie..
Karolinkaz z tego co przeczytalam na 'powitalnym' jestesmy w podobnym wieku.. terminek tez bardzo podobny a i przed wyjazdem do UK mieszkalam w Opolu ..:-)
jaskolka ja sie wlasnie tak przymierzam,jutro poniedzialek wiec od jutra zaczne..ale czuje,ze nie bedzie latwooo...
co do tej macicy i skurczy..to ja co chwilke cos czuje,jakies ciagniecie,napiecie,skurcze..ale na ostatniej wizycie polozna powiedziala,ze to calkiem normalne,wiec sie staram byc spokojna..
Karolinkaz z tego co przeczytalam na 'powitalnym' jestesmy w podobnym wieku.. terminek tez bardzo podobny a i przed wyjazdem do UK mieszkalam w Opolu ..:-)
jaskolka ja sie wlasnie tak przymierzam,jutro poniedzialek wiec od jutra zaczne..ale czuje,ze nie bedzie latwooo...

co do tej macicy i skurczy..to ja co chwilke cos czuje,jakies ciagniecie,napiecie,skurcze..ale na ostatniej wizycie polozna powiedziala,ze to calkiem normalne,wiec sie staram byc spokojna..
T
taycia
Gość
Cześć!!
Tonya - gratuluję wyczucia pierwszych ruchów synusia i z niecierpliwością czekam na moje :-)
Witam serdecznie nowe sierpniówki!!!!
Mnie czasami pobolewa brzuch.. jakby mi twardniał :-( no i ostatnio ( troszkę byłam zdenerwowana) miałam taką ciemnożółtą - lekko brązową wydzielinę z bardzo takim chemicznym zapachem (jak nie śluz). Nie wiem co to było.. już zaczynam się denerwować,bo długo dzidzi nie widziałam... a do wizyty jeszcze 6 dni :-( mam nadzieję,że jest wszystko w porządku.
Miłej ,spokojnej niedzieli :*
Tonya - gratuluję wyczucia pierwszych ruchów synusia i z niecierpliwością czekam na moje :-)
Witam serdecznie nowe sierpniówki!!!!
Mnie czasami pobolewa brzuch.. jakby mi twardniał :-( no i ostatnio ( troszkę byłam zdenerwowana) miałam taką ciemnożółtą - lekko brązową wydzielinę z bardzo takim chemicznym zapachem (jak nie śluz). Nie wiem co to było.. już zaczynam się denerwować,bo długo dzidzi nie widziałam... a do wizyty jeszcze 6 dni :-( mam nadzieję,że jest wszystko w porządku.
Miłej ,spokojnej niedzieli :*
uu ale tu cisza..
no ale nie ma się co dziwić skoro jest weekend
hihi u mnie w odwiedziny była ciocia mojego mężusia i przywiozła pyszny jabłecznik..
mmm ....ale się objadłam i jeszcze zostało na potem.. haha ciekawe czy jabłecznik doczeka powrotu mojego męża z pracy..
hihh
Taycia nie martw się na pewno wszytko jest wporzadku z maleństwem..
a do wizyty zostało ci jeszcze tylko 6 dni
Taycia nie martw się na pewno wszytko jest wporzadku z maleństwem..
Ostatnia edycja:
czesc
wracam do Was juz prawie zdrowa i zadowolona
choroba prawie przeszla zostal tylko katarek a poza tym juz czuje sie dobrze
wczoraj dopadlam męża :-) no i czuje sie jeszcze lepiej hehe
pytalyscie o przezycia czy sa takie same? ja mam problem z rozluznieniem sie i czasami poczatkowo boli ale pozniej jest super no i prawie za kazdym razem szczytuje
i tak jak niektore mam nadwrazliwe piersi co czasami troszke przeszkadza
a propo piersi musze sie wybrac w tym tyg po jakis stanik bo mi juz wypadaja z moich dotychczasowych
zazdroszcze tym ktore juz czuja malenstwo ja pewnie jeszcze troche poczekam, mam dosc spore sadelko wiec tak latwo i szybko nie bedzie
wracam do Was juz prawie zdrowa i zadowolona
choroba prawie przeszla zostal tylko katarek a poza tym juz czuje sie dobrze
wczoraj dopadlam męża :-) no i czuje sie jeszcze lepiej hehe
pytalyscie o przezycia czy sa takie same? ja mam problem z rozluznieniem sie i czasami poczatkowo boli ale pozniej jest super no i prawie za kazdym razem szczytuje
i tak jak niektore mam nadwrazliwe piersi co czasami troszke przeszkadza
a propo piersi musze sie wybrac w tym tyg po jakis stanik bo mi juz wypadaja z moich dotychczasowych
zazdroszcze tym ktore juz czuja malenstwo ja pewnie jeszcze troche poczekam, mam dosc spore sadelko wiec tak latwo i szybko nie bedzie
reklama
karolap5 ciesze sie bardzo ze już choróbsko przeszło .. jeszcze tylko katar przejdzie ci i będzie super
a jesli chodzi o baraszkowanie.. to u mnie nic sie nie zmienilo poza tymi wrazliwymy piersiami
hihih troszke mnie to drazni ale nie ma zle;p hihih a tak to baraszkowanie tak samo udane za kazdym razem jak i przed ciaza