reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
witam sie z wieczorka
wczesniej nie mialam czasu ani dojscia do kompa (maz zajmowal - juz 2 tyg jest w domku i teraz bedzie trzeci - tzn jezdzi do pracy do gdanska ale mam go codziennie wieczorkiem w domku i moge sie przytulic ! :-))

ktoras pytala o seks- na poczatku ciazy mialam ogromna ochote, teraz ucichlo i nie mam juz takiego parcia jak wczesniej

musze znow isc do lekarza bo potrzebuje jakiejs masci na oczy- tak mnie zawalilo(alergia), bylam dzis w aptece pytac o oxycort A - dowiedzialam sie ze jest problem bo brak w hurtowniach, kurcze bez niego to nic nie bede widziec cale napuchniete i swedzace, wysuszone okolice oczu powieki :wściekła/y::-(
nie moge normalnie patrzec na siebie usta wysuszone jeszcze dzis doszla opryszczka i oczy jak u krolika czerwone, i jak tu byc szczesliwa echhhh

zdrowka dla chorujacych!
u mnie pogoda tez ladna, ale co mi z tego jak do 16.00 w pracy bylam i jutro tez...no ale bylam godzinke z corca na zewnatrz i naprawde takie super wiosenne powietrze!
teraz padam powoli,bo jutro musze przed 6 znowu wstac......

hej dziewczynki ;-) dawno mnie tu nie było na tym watku bo staram się być na bierząco tylko z niektórymi wątkami - czyli moim ulubionym o wózkach i wyprawce dla dziecka a Wy tu tyle piszecie, że Was nie nadrobie- jesteśmy już po remoncie łazienki ale cały czas dochodzimy do siebie i cały czas jest coś jeszcze do sprzątnięcia i dokupienia z takich pierdułek. weszłam na ten wątek żeby się z Wami podzielić linkiem bo ciężarne ciężarną powinny zrozumieć - ja się poryczałam na tej reklamie ! niestety nie znalazłam jej z końcowym polskim napisem - ale i tak muzyka i wszystko jest wzruszające - napis na końcu - mamy nadzieję, ze to dziewczynka ! to tak jak u Nas!
YouTube - Calzedonia

Witam sie słonecznie i porannie:-) ja juz spać nie mogę.. wrrr....własnie jem pyszny jogurcik i banana:-) miłego dnia dziewczyny:-)

meggie78 u mnie tez slonko na całego:-) ja sie przyznam ze o 22 wczoraj to juz dawno spałam:-) hih tak spać mi sie chciało ze cos po 20 zasnęłam:-) mam nadzieje ze te słonko juz zagościło na stałe:-D

hej!
Widzę, że niektóre z was też padają z wieczora - Ja też, hehehe i od 6 już nie śpię, bo mój syneczek należy do rannych ptaszków.

Agulalula, fajna reklama wyrobów firmy Calzedonia. Mnie jakoś nie wzruszyła:eek:
Monila, Maggie, u mnie też jak na razie słonecznie. Oby tak dalej.
Ale już jutro do pracy. Ojejciu, ale mi się nie chce.

reklama
witam
a ja od piątej nie mogę spać wrrr..

dzisiaj również piekne słońce, wczoraj tak się urobiłam w domu że wieczorem nie mogłam już chodzić (od kręgosłupa mam bóle na biodro) oj strasznie bolało dzisiaj muszę się osczędzać, chciałam wam się pochwalić że mój maluszek od wczoraj wieczora intensywnie fika czuje teraz jakby dżownica wędrowała i śmiało kopała hihih cudowne wcześniej czułam ruchy ale były bardzo delikatne i nieśmiałe i rzadko..

zdrówka dla ciężarówek chorych:)::):):)

Do góry