reklama
Można robić w ciąży tipsy? Może bym jakoś ogarnela te moje paznokcie![]()
A85 ja cały czas robię
Kurcze ja też jestem w lesie ale jeszcze trochę czasu mam
Życzę Ci wielkiej frajdy podczas przygotowań
witam sie z wieczorka
wczesniej nie mialam czasu ani dojscia do kompa (maz zajmowal - juz 2 tyg jest w domku i teraz bedzie trzeci - tzn jezdzi do pracy do gdanska ale mam go codziennie wieczorkiem w domku i moge sie przytulic ! :-))
ktoras pytala o seks- na poczatku ciazy mialam ogromna ochote, teraz ucichlo i nie mam juz takiego parcia jak wczesniej
musze znow isc do lekarza bo potrzebuje jakiejs masci na oczy- tak mnie zawalilo(alergia), bylam dzis w aptece pytac o oxycort A - dowiedzialam sie ze jest problem bo brak w hurtowniach, kurcze bez niego to nic nie bede widziec cale napuchniete i swedzace, wysuszone okolice oczu powieki
:-(
nie moge normalnie patrzec na siebie usta wysuszone jeszcze dzis doszla opryszczka i oczy jak u krolika czerwone, i jak tu byc szczesliwa echhhh
wczesniej nie mialam czasu ani dojscia do kompa (maz zajmowal - juz 2 tyg jest w domku i teraz bedzie trzeci - tzn jezdzi do pracy do gdanska ale mam go codziennie wieczorkiem w domku i moge sie przytulic ! :-))
ktoras pytala o seks- na poczatku ciazy mialam ogromna ochote, teraz ucichlo i nie mam juz takiego parcia jak wczesniej
musze znow isc do lekarza bo potrzebuje jakiejs masci na oczy- tak mnie zawalilo(alergia), bylam dzis w aptece pytac o oxycort A - dowiedzialam sie ze jest problem bo brak w hurtowniach, kurcze bez niego to nic nie bede widziec cale napuchniete i swedzace, wysuszone okolice oczu powieki

nie moge normalnie patrzec na siebie usta wysuszone jeszcze dzis doszla opryszczka i oczy jak u krolika czerwone, i jak tu byc szczesliwa echhhh
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
zdrowka dla chorujacych!
u mnie pogoda tez ladna, ale co mi z tego jak do 16.00 w pracy bylam i jutro tez...no ale bylam godzinke z corca na zewnatrz i naprawde takie super wiosenne powietrze!
teraz padam powoli,bo jutro musze przed 6 znowu wstac......
u mnie pogoda tez ladna, ale co mi z tego jak do 16.00 w pracy bylam i jutro tez...no ale bylam godzinke z corca na zewnatrz i naprawde takie super wiosenne powietrze!
teraz padam powoli,bo jutro musze przed 6 znowu wstac......
hej dziewczynki ;-) dawno mnie tu nie było na tym watku bo staram się być na bierząco tylko z niektórymi wątkami - czyli moim ulubionym o wózkach i wyprawce dla dziecka a Wy tu tyle piszecie, że Was nie nadrobie- jesteśmy już po remoncie łazienki ale cały czas dochodzimy do siebie i cały czas jest coś jeszcze do sprzątnięcia i dokupienia z takich pierdułek. weszłam na ten wątek żeby się z Wami podzielić linkiem bo ciężarne ciężarną powinny zrozumieć - ja się poryczałam na tej reklamie ! niestety nie znalazłam jej z końcowym polskim napisem - ale i tak muzyka i wszystko jest wzruszające - napis na końcu - mamy nadzieję, ze to dziewczynka ! to tak jak u Nas!
YouTube - Calzedonia
YouTube - Calzedonia
hej!
Widzę, że niektóre z was też padają z wieczora - Ja też, hehehe i od 6 już nie śpię, bo mój syneczek należy do rannych ptaszków.
Agulalula, fajna reklama wyrobów firmy Calzedonia. Mnie jakoś nie wzruszyła
Monila, Maggie, u mnie też jak na razie słonecznie. Oby tak dalej.
Ale już jutro do pracy. Ojejciu, ale mi się nie chce.
Widzę, że niektóre z was też padają z wieczora - Ja też, hehehe i od 6 już nie śpię, bo mój syneczek należy do rannych ptaszków.
Agulalula, fajna reklama wyrobów firmy Calzedonia. Mnie jakoś nie wzruszyła

Monila, Maggie, u mnie też jak na razie słonecznie. Oby tak dalej.
Ale już jutro do pracy. Ojejciu, ale mi się nie chce.
reklama
cokies
Fanka BB :)
witam
a ja od piątej nie mogę spać wrrr..
dzisiaj również piekne słońce, wczoraj tak się urobiłam w domu że wieczorem nie mogłam już chodzić (od kręgosłupa mam bóle na biodro) oj strasznie bolało dzisiaj muszę się osczędzać, chciałam wam się pochwalić że mój maluszek od wczoraj wieczora intensywnie fika czuje teraz jakby dżownica wędrowała i śmiało kopała hihih cudowne wcześniej czułam ruchy ale były bardzo delikatne i nieśmiałe i rzadko..
zdrówka dla ciężarówek chorych
:

a ja od piątej nie mogę spać wrrr..
dzisiaj również piekne słońce, wczoraj tak się urobiłam w domu że wieczorem nie mogłam już chodzić (od kręgosłupa mam bóle na biodro) oj strasznie bolało dzisiaj muszę się osczędzać, chciałam wam się pochwalić że mój maluszek od wczoraj wieczora intensywnie fika czuje teraz jakby dżownica wędrowała i śmiało kopała hihih cudowne wcześniej czułam ruchy ale były bardzo delikatne i nieśmiałe i rzadko..
zdrówka dla ciężarówek chorych