reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

..... właśnie dwa śliczne bociany przeleciały nad moimi oknami:-) ale sie ucieszyłam na ich widok:-)

cokies super ze maleństwo się tak intensywnie rusza:-)

moje tez prawie cały czas daje o sobie znać...:-) nawet w nocy ...:-)

reklama
Cześć Dziewczyny!:)
Ja też od 7 nie śpie i od rana pracuje. Ale zaraz kończę i jadę szukać sukienki. Wczoraj byłam w kilku sklepach i NIC mi się nie podoba :(((( będzie ciężko, a czasu coraz mniej,
za to umowilam się na makijaż z kolezanką :) ślub mamy bardzo wcześnie o 10:40 więc muszę ją odwiedzić wcześnie rano, żeby się wyrobić, ale ona jest też w ciąży, więc tak samo jak cała reszta wstaje wczesnie i spac nie moze :)
tylko ona jest w 33 tygodniu z blizniakami :))))) oj brzuszek to ma ogromniasty :))))
zrobie sobie jakies krociutkie tipsy, bo wstyd zalozyc piekna obraczke na takie raczki :) hahaha pazurki mam boskie haha :p mam nadzieje, ze wszystko ogarne, poki co nie mam frajdy a stressss :)

Witam z rana ;-) Niedawno zwlokłam się z łóżka tzn z podłogi . Spałam dzisiaj z małą w pokoju i rozłożyłam sobie posłanie na podłodze. Miała gorączkę w nocy :-( teraz już jest ok.
Zazdroszczę Wam takiego długiego spania! :tak: Korzystajcie póki można ;-) Ja poszłam spać ok 1:30 a do tego jeszcze budziłam się kilka razy do małej.

U mnie też piękne słoneczko! :-) Jak córcia nie będzie miała gorączki to się wybiorę na spacer !
Miłego dnia życzę!

a85 powodzenia w szukaniu sukienki, jak znajdziesz to się pochwal ;-)!

Dziewczynki ale z Was ranne ptaszki :) Ja co prawda padam ok. 22 ale do 9 to minimum pośpię.

Słoneczko tak pięknie przygrzewa, że aż szkoda siedzieć z domku. Ja niestety jestem skazana na naukę do obrony która zbliża się ogromnymi krokami, ale popołudniu obowiązkowo wybieram się z mężem na spacerek !!!!

a85 jak ja Ci zazdroszczę że masz to wszystko przed sobą, ja mimo wielu nerwów rok temu właśnie z racji na ślub mogłabym to przeżywać co miesiąc :)

Życzę Wam miłej niedzieli a ja zmykam do nauki :-(

Witam dziewczyny!

U mnie słoneczko jescze godzinę temu świeciło, a teraz gdzieś za chmurami, ale cieplutkooo jest.

Mówicie, że jak tak wcześnie idziecie spać to szybko wstajecie, a ja mam tak, że mogę iść nawet przed 22 a śpię rano ostatnio do 11:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że jak już codziennie wiosenne słoneczko będzie nas witać to i ja wcześniej będę na nogach. Ale korzystam póki mogę, bo ja to śpioch jestem:rofl2:

a85 powodzonka w szukaniu sukienusi!

A mój maluch też strasznie wczoraj fikał:tak: cuuudnie!

Słonecznej niedzieli dziewczyny!!

nie ma w tych sklepach nic!!!!!:((
zdenerwowalam sie tylko dzisiaj, jeszcze wieczorem gdzies pojade z Bratowa,
jak nic nie znajde to pojde w mojej sukience, no chyba, ze sie w nia nie zmieszcze,
wklejam zdjecie :
sukienka.jpg
bez stanika jeszcze sie w nia mieszcze, ale za 2 tyg moge juz nie wejsc :/
jutro jade do jednego salonu sukien slubnych, gdzie maja tez takie normalne sukienki,
jak tu sie nie stresowac :p

witam niedzielnie
ja juz po pracy i ide na plac zabaw i na spotkanko z kumpelami z dzieciaczkami na kawke i babskie pogaduchy.
milego popoludnia kochane!

reklama
My już po dłuuuuuuuuugim spacerze, nawet obiad w restaurancie zaliczyliśmy to nie muszę gotować, uffff...

a85 sukienka na zdjęciu ładna, a jakże, ale na twój ślub moim zdaniem nie pasuje. Ale ja stylistką nie jestem, więc to moje subiektywne zdanie. I bez nerw, na pewno coś znajdziesz:tak:
karolalola, zazdroszczę umiejętności długiego spania. Ja już chyba nie potrafię. Dziecko mnie oduczyło, hehehe

Do góry