reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

U Was dzisiaj słoneczko,a u Nas padał śnieg o 7 rano!!!!! oczywiście teraz już się stopił,ale byłam w szoku :-D tydzień temu była już wiosna pełną parą,a dzisiaj powrót zimy :szok:
Ja też miałam ogarnąć dzisiaj mieszkanie,ale mi się nie chcę i pozostawiam to zadanie na jutro :-)
Póki co idę robić dorsza na obiad życząc Wam miłego,spokojnego, słonecznego dnia :-D

reklama
Witam
Ja tez dziś wczesnie wstałam. Juz bylam na spacerku na działce. Na ogródku kiełkuja mi tulipany, krokusy i śniedki :)). Dziś mam ogólnie kiepskie samopoczucie, słabo mi jakoś, ale po spacerze ciut lepiej, miałam straszne sny dziś. Śniło mi sie że krwawiłam:szok:, jakis masakryczny sen, az normalnie sie zlekłam jak sie obudziłam i sprawdzałam czy aby ze mna wszystko ok.
Ja już mam dwie pary spodni ciazowych, jedne od siostry. Gorzej może być z jakaś kurtka, mam nadzieję że jeszcze nie zacznę sie rozrastać, zanim zrobi sie na dobre ciepło. Bo prochowiec mam taki obszerniejszy więc z tym nie ma problemu ;-), a że jestem maniaczka sukienek to juz sobie też ogladam jakieś co by na lato moze zakupić.

jaskółka to Ty drobniutka jesteś...

biedroneczka ja mam nadzieję, że może w te lato do sukienek się przekonam, bo w środku czerwca nie wyobrażam sobie siebie w dzinsach, albo legginsach:no:

Witam
Taka piękna pogoda a tu.. choróbsko wstrętne przyplątało się i do mojej córci! Wstała z gorączką i wymiotowała . Teraz bidulka śpi. Oby szybko jej przeszło...!

Życzę miłego dnia !

zadzwoniła do mnie koleżanka pediatra, powiedziała, że jak nie ma gorączki to na dwór
clap.gif
, z dala od placów zabaw (dzieci) tylko.

rybka zdrówka życzę dla córuni.

Oli super,że możesz wyjść. Taka piękna pogoda,że aż żal w domu siedzieć..

Ja już po obiadku, ciasto zrobione, jeszcze tylko kurze ogarnąć. A może przed sprzątaniem posiedzę troszkę w ogródku...

reklama
Rybka życzę Malej szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Ja dzisiaj przejezdzalam koło urzędu stanu cywilnego i tak sobie uswiadomilam,ze za 2 tygodnie o tej porze będę już Zona :)) wzruszylam się i prawie poplakalam! Z reszta dzisiaj już raz plakalam! Coś czuje, ze będzie ryk ;) ja bardzo się wzruszam ogólnie, żebym dała radę to wszystko powiedzieć!!!:)) tak pozatym to zaczęłam się stresowac, tak mało czasu, a ja jestem w lesie! Można robić w ciąży tipsy? Może bym jakoś ogarnela te moje paznokcie :)

Pogoda rewelacja!:))))

Do góry