reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

U mnie cały dzień bez słoneczka, ale cieplutko:tak:

Mc'donald chodzi za mną już od kilku dni i dzisiaj chyba skorzystam;) Wiem, że to świństwo, ale ja tak chceee;)

a85 tak to jest, że jak się czegoś szuka to nic sie nie podoba, ale myślę, że wpadnie Ci coś w oko;)

asiacur ja zdaję sobie sprawę, że i mi sie to skończy przy bąblu:laugh2:

reklama
ale cisza...:-) piszcie cos kochane bo jakoś tak złe mi tu bez was...:-(
mezus z pracy nie dawno wrócił i przywiózł mi świeżutką swojska kiełbaskę mmm .. pycha odrazu zjadłam trochę bo tak pachniała ze szok..:-D a ja dzis byłam na spacerku króciutkim bo zadzwoniła koleżanka ze na kawkę wpada wiec do domku musiałam wracać:-) no i posiedziałyśmy pogadałyśmy i tak mi minął dzionek..:-)

A u nas sezon grillowy rozpoczęty:) Rozpaliliśmy wieczorkiem ognisko i piekliśmy kiełbaski:) Pycha!
Jutro o 10 wizyta więc proszę o kciuki:)

maggie-trzymam trzymam &&&&&&&&&&&

mój Mężuś też mi oświadczył że trzeba sezon grillowy rozpocząć:):):)

wczoraj mój ledwo dał radę oczywiscie za moją inicjatywą i się śmiejemy że chyba mi kupi wibra...

Witam wieczorkiem babeczki -ja tylko na chwileczkę przywitać się -podczytałam Was troszeczkę:-)
maggie-zazdroszczę Ci tego grilika ,ale bym wciągneła taka kaszaneczkę lub dobrą kiełbaskę -mniam:-p
maggie ja też mam jutro na 10 wizytę u gina lece już o 9 bo kolejki pewnie będą więc wole być wcześniej -jak zwykle:-).Zobaczymy co powie na temat moich wyników,pewnie zbada ale nie wiem czy usg zrobi ,bo jak sie dopatrzy ,że 25 mam kolejne genetyczno-prenatalne w Centrum Medycznym to dupka .Zdam relacje co i jak jutro po powrocie a teraz papatki -lece do kompieli bo zaraz "Ranczo":-)

Cześć kochane :-)
Wiosna, wiosna!
Zaliczyłam dziś spacerek z mamą i psiną. Słońce dodaje energii.
Trzymam kciuki za wizytę LANA. Oczywiście czekamy na relacje w odpowiednim temacie.

reklama
Do góry